AirDrive Keyboard Assistant Aluminum

AirDrive Keyboard Assistant Aluminum

USB асистент за клавиатури с капацитет 16 MB    още

Изберете вариант цена в BGN вкл. ДДС
   
Време за експедиция: в рамките на 24 часа
За да поставите стоките в количка, първо трябва да изберете коя опция ви интересува.
Производител: KeeLog KeeLog
Код на продукта: KL24 / KL25
Гаранция: 24 месеца

 Над 10 години специалист в областта

 Най-широката гама от шпионски технологии

 Собствена разработка и производство по поръчка
 

Описание

AirDrive Keyboard Assistant Aluminum

Уморихте ли се да пишете едно и също нещо отново и отново? Посещавате ли едни и същи уебсайтове, пишете ли един и същи звучащ имейл десет пъти на ден или пишете ненужно дълги думи за няколко минути? AirDrive Keyboard Assistant  ви позволява да дефинирате най-често използваните натискания на клавиши и да им зададете преки пътища, така наречените "тригери". Всеки път, когато използвате стартера, устройството незабавно записва предварително зададена последователност за вас. 

AirDrive Keyboard Assistant е малък USB адаптер за клавиатури, който може да въвежда дълги поредици от натискания на клавиши вместо вас. Може да се използва за писане на данни за влизане, шаблони за имейли и съобщения, дълги фрази и имена, кодови фрагменти и др. Устройството може да функционира и като класически хардуерен кийлогър, където може да съхранява писмен текст. 

КЛЮЧОВИ СВОЙСТВА:

 • Капацитет 16 MB = 16 000 000 натискания на клавиши
 • Висококачествен издръжлив алуминиев корпус
 • Автоматично въвежда предварително зададени натискания на клавиши при стартиране
 • Улеснява обичайните ежедневни операции с компютър
 • Може да бъде програмиран да пише дълги думи, пароли, имена, изречения или цели съобщения
 • Не пречи на стандартната работа на USB клавиатурата или нормалната работа на компютъра
 • Може да записва въведени натискания на клавиши точно като хардуерен кийлогър 

 

ДРУГИ ФУНКЦИИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Компактни размери - само 22 мм дълго устройство
 • Съвместим с всички USB клавиатури, включително USB 3.0
 • Лесна конфигурация с текстов файл
 • Паметта е защитена със силно 128-битово криптиране
 • Поддръжка за множество клавиатурни оформления

СЪКРАТЕТЕ СИ ДЪЛГИТЕ ДУМИ ДО НЯКОЛКО НАТИСКАНЯ

Не обичате да пишете дълги фрази или досадни учтиви фрази? Просто дефинирайте задействане като „Уведомете ме“, устройството ще забележи спусъка и ще завърши останалата част от изречението вместо вас. Ако кликнете върху връзката „забравена парола“ по-често, отколкото всъщност влизате, вече имате толкова много информация за вход, че имате залепени бележки, залепени на монитора си, но нямате увереност в съхраняването на пароли в браузъра си, не не се отчайвай. Съветникът за клавиатура AirDrive Keyboard Assistant също може да ви помогне с това. Чрез него можете да дефинирате свои собствени преки пътища за всяка уеб страница. Всички последователности на натискане на клавиши се съхраняват в паметта на устройството, която е защитена със специална комбинация от клавиши. 

КАК РАБОТИ USB KEYBOARD ASSISTANT

AirDrive Keyboard Assistant пасивно следи USB колекторът на натискането на клавиша. Когато открие серия от дефинирани от потребителя клавиши (т.нар. тригер), той генерира съответните последователности от предварително зададени натискания на клавиши. Този механизъм не изисква софтуер или драйвери и е напълно независим от операционната система. Както тригерът, така и последователността могат да съдържат комбинации от клавиши и модификатори ([Ctrl], [Alt], [F4] и т.н.). 

ЛЕСНА КОНФИГУРАЦИЯ 

Този малък асистент може да бъде инсталиран и конфигуриран много бързо и лесно. След натискане на специална клавишна комбинация ще се появи папка с текстов файл, в който ще въведете дефинициите на последователността на бързите клавиши и ще запишете файла. С това всичко е настроено. 

ВИСОКИ СТАНДАРТИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

AirDrive Keyboard Assistant е предназначен за съхраняване на чувствителни данни и неговата сигурност съответства на това. Вътрешната памет е защитена от 128-битов алгоритъм за криптиране. 

ФУНКЦИЯ КИЙЛОГЪР СЪС ЗАПИС НА НАТИСКАНИТЕ КЛАВИШИ

Устройството може да записва всички натискания на клавиши на клавиатурата, точно като всеки друг хардуерен кийлогър. 16MB вътрешна флаш памет са достатъчни за около 8000 страници текст, което отговаря на години на писане. 

СТАНДАРТЕН СРЕЩУ WI-FI

AirDrive Keyboard Assistant има два варианта на разположение: стандартна версия и Wi-Fi версия. Основната разлика между двата варианта е начинът, по който се осъществява достъп до устройството по време на конфигурацията.
Стандартната версия ви позволява да отидете в настройките след натискане на специална комбинация от клавиши, когато ще се появи файл за пряк път и конфигурационни файлове.
Wi-Fi версията създава своя собствена Wi-Fi hotspot точка за достъп, към която можете да се свържете от всяко устройство с активиран Wi-Fi (компютър, лаптоп, таблет или смартфон). Веднъж свързано, устройството може да бъде достъпно отдалечено чрез специална страница за конфигурация.
Стандартната и Wi-Fi версията се различават само по конфигурацията. Веднъж конфигурирани, те реагират на тригери и генерират натискания на клавиши по същия начин. 

Коя версия ще изберете зависи само от личните ви предпочитания.
Стандартната версия е по-бърза, докато Wi-Fi версията включва по-усъвършенстван интерфейс за конфигуриране. 
Устройството работи с почти всички видове външни USB клавиатури и повечето безжични. Не работи с вградените клавиатури на лаптопа и няколко вида клавиатури с вградени високоскоростни USB концентратори (особено Apple A1243 и Dell KB522), както и някои игрови клавиатури. 

СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАКЕТА:

 • AirDrive Keyboard Assistant Aluminum (според избрания вариант)
 • инструкции за употреба

Параметри

Запис от цифровата клавиатура Да
Поддържа диакритика Да
Регулируем език на клавиатурата Да
Свързаност USB
Капацитет 16 MB
Размери 22 x 18 x 11 мм
Информация относно инструкциите

Опазваме горите и стандартно не отпечатваме ръководствата. Можете обаче да ги изтеглите в раздела „Прикачени файлове“. 

Продукти

Категории стоки

Филтри

Най-популярни

Контакти

+359885463966
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 10 години в индустрията