Често задавани въпроси за часовници с GPS локатор Secutek SWX

t

На тази страница ще намерите най-често задаваните въпроси за часовници с GPS локатор от серията Secutek SWX. 

Тук ще намерите обща информация за всички GPS часовници от тази серия. Ако не намерите всичко необходимо тук, можете да потърсите консултативен център за конкретен модел часовник.
 

 

Неточно местоположение

Използвайки приложението setracker 2, в устройството могат да бъдат зададени редица параметри, които влияят върху цялостната функционалност на часовника. Тези параметри включват настройка на интервала за локализация. Можете да избирате между три основни параметъра: 1 мин, 10 мин и 60 мин. 

Като зададете интервала от 1 мин, получавате много точно местоположение. Точността на локализацията се намалява чрез задаване на по-висок интервал. Когато задавате интервал от 60 минути, може да има частично прекъсване на местоположението, когато устройството винаги се активира след по-дълго време. Можете да промените всички тези интервали през деня, според вашите нужди. За стандартно наблюдение препоръчваме да зададете интервала на 10 минути. 

Регистрация в приложението SeTracker 2

В следващото видео ще намерите процедурата за регистриране и добавяне на GPS часовник към приложението SeTracker 2. Това приложение ще ви позволи удобно да наблюдавате локатора във вашия телефон или таблет. SeTracker ще бъде оценен от потребителя особено за наблюдение на локатора на терен. Приложението се поддържа от устройства с Android. 

Ако не успяхте да разрешите проблема, можете да ни изпратите часовник за реклмация. Ако го направите, моля, попълнете и данните за приложението SeTracker в протокола за рекламации. Това ще ускори уреждането на рекламацията. 

 

Малка издръжливост на батерията

Издръжливостта на батерията зависи пряко от настройката на интервала на местоположение. Можете да избирате между три основни параметъра: 1 мин, 10 мин и 60 мин. 

Чрез задаване на интервала от 1 мин. Издръжливостта на батерията достига порядъка на часове (6-10 часа). Задаването на по-висок интервал за локализация увеличава бързо работното време на устройството. За стандартно наблюдение препоръчваме да зададете интервала на 10 минути. Издръжливостта на батерията в този интервал е в рамките на 2-3 дни. 

Каква е консумацията на данни (интернет)?

Средното месечно потребление на данни е около 50Mb. Препоръчваме да закупите SIM карта, която има интернет пакет от поне 100Mb на месец. 

Хареса ли ви тази статия?
Често задавани въпроси за GPS локатор GPS31 Често задавани въпроси за GPS локатор GPS31

Дискусия

Темата все още не е коментирана.

Само регистрирани потребители могат да участват в дискусията.

Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 10 години в индустрията