Често задавани въпроси за подслушване на мобилен телефон

Как да изберем подходящо устройство

Не всеки тип мобилно устройство е подходящ за безпроблемната работа на приложението. Като цяло е добра идея да избягвате Huawei, Honor и Xiaomi - операционните им системи са затворени и имат проблем с приложенията, работещи във фонов режим. В допълнение към приложенията за подслушване, това са и приложения за фитнес, измерващи стъпки, изгорени калории и др. За да работи приложението успешно, също така е необходимо телефонът да е свързан с интернет, в идеалния случай да не съдържа антивирус на трети страни и да има информация за местоположението е активирана. 

Вариантът Mobilspion позволява безплатна еднодневна пробна версия, така че съвместимостта може да бъде тествана преди покупка. 

Също така препоръчвам да деактивирате функцията Play protect, която работи като опростена антивирусна, процедурата е следната: 

Настройки - Google - Сигурност - Google Play Protect. Като алтернатива можете да деактивирате директно в приложението Google Play. 

С варианта Android Premium, който изисква ROOT телефон, условията са дори малко по-строги. Понастоящем приложението поддържа само Android версия 4.0.3 - 8.1. 

Можете да се свържете с нас за актуални поддържани версии.

Хареса ли ви тази статия?
Често задавани въпроси за камерите Zetta Често задавани въпроси за камерите Zetta Често задавани въпроси за диктофони Често задавани въпроси за диктофони

Дискусия

Темата все още не е коментирана.

Само регистрирани потребители могат да участват в дискусията.

Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 10 години в индустрията