Често задавани въпроси за подслушване на мобилен телефон

Как да изберем подходящо устройство

Не всеки тип мобилно устройство е подходящ за безпроблемната работа на приложението. Като цяло е добра идея да избягвате Huawei, Honor и Xiaomi - операционните им системи са затворени и имат проблем с приложенията, работещи във фонов режим. В допълнение към приложенията за подслушване, това са и приложения за фитнес, измерващи стъпки, изгорени калории и др. За да работи приложението успешно, също така е необходимо телефонът да е свързан с интернет, в идеалния случай да не съдържа антивирус на трети страни и да има информация за местоположението е активирана. 

Вариантът Mobilspion позволява безплатна еднодневна пробна версия, така че съвместимостта може да бъде тествана преди покупка. 

Също така препоръчвам да деактивирате функцията Play protect, която работи като опростена антивирусна, процедурата е следната: 

Настройки - Google - Сигурност - Google Play Protect. Като алтернатива можете да деактивирате директно в приложението Google Play. 

С варианта Android Premium, който изисква ROOT телефон, условията са дори малко по-строги. Понастоящем приложението поддържа само Android версия 4.0.3 - 8.1. 

Можете да се свържете с нас за актуални поддържани версии.

Дискусия

Темата все още не е коментирана.

Само регистрирани потребители могат да участват в дискусията.

Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 5 години в индустрията