Джобен GPS локатор Secutek SGT-LK105B

-52 %
Джобен GPS локатор Secutek SGT-LK105B

Джобен GPS локатор с точност на местоположението до 10 метра и 900mAh батерия. Подходящ за проследяване на положението на хора, животни, но също така и автомобили или велосипеди.    още

Обща цена: 240,00 BGN
Цена за 1 бр вкл. ДДС: 115,00 BGN
Цена за 1 бр без ДДС: 95,83 BGN
Повече от 10 бр. на склад
Време за експедиция: в рамките на 24 часа
Производител: Secutek Secutek
Код на продукта: GPS99
Гаранция: 24 месеца
/dzhoben-gps-lokator-secutek-sgt-lk105b-e126737.htm
Описание

Джобен GPS локатор Secutek SGT-LK105B

Този универсален джобен GPS локатор Secutek SGT-LK105B ще ви помогне да проследите местоположението на хора, животни или неща. Отличава се с малки размери и малко тегло, конструкцията му е водоустойчива и много лесна за работа. Просто се обадете на номера на SIM картата, поставена вътре в локатора, и тя ще ви изпрати SMS с текущото си местоположение в рамките на няколко секунди. Когато закупувате базата карти (срещу допълнително заплащане),можете също да наблюдавате текущото местоположение на онлайн локатора, включително историята на неговото движение. 

КЛЮЧОВИ СВОЙСТВА:

 • джобни размери
 • точност на местоположението до 10 метра
 • издръжливост до 1 месец (с едно активиране на ден)
 • откриване на местоположение чрез SMS в рамките на секунди
 • използвайте като GPS локатор за велосипеди, GPS за кучета, за проверка на положението на децата или за туризъм
 • възможността за проследяване на движението с помощта на уеб интерфейс или мобилно приложение срещу допълнително заплащане 

Благодарение на малките си размери, джобният GPS локатор Secutek SGT-LK105B може да бъде поставен навсякъде, например в раница, куфарче или джоб. По този начин е подходящ за наблюдение и охрана на движението на хора (най-често деца или възрастни хора),собственост като кола или велосипед, но благодарение на държача можем лесно да го прикрепим към нашийник за кучета или повод за коне. Може да се използва и за спортове на открито като туризъм или ски бягане, където можем да го прикрепим към каишката на раницата като предпазно устройство в случай на спешност. Когато пътуваме със самолет, можем да поставим локатора в багажа и да разберем неговото положение в случай на загуба на багаж от авиокомпанията по време на претоварване.

ДРУГИ ФУНКЦИИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • батерия с капацитет 900mAh
 • издръжливост до 1 месец (с едно активиране на ден)
 • честота GSM 850/900/1800/1900MHz
 • държачът на GPS локатора позволява да се прикрепи, например, към каишка за раница, по-тесен колан или яка за кучета
 • режим sleep time mode (настройка по подразбиране) и shock sleep mode (локаторът автоматично спи след 5 минути и може да бъде събуден само с движение)
 • възможност за дистанционно подслушване около локатора
 • размери 70 х 40 х 17 мм
 • тегло 65 гр.

За да може локаторът да може да комуникира дистанционно, е необходимо да поставите nanoSIM карта с активни данни. Ако не искате да се занимавате с тази област, поръчайте локатора и неговата конфигурация, която включва и SIM карта. 

За да стартирате локатора, заредете го с приложения кабел и го включете с продължително натискане на бутона ON/OFF. В рамките на около 1 минута устройството трябва да влезе в GSM мрежата и GPS сателитите. След това всичко, което трябва да направите, е да зададете упълномощен номер, на който GPS локаторът да изпрати откритата позиция в съответствие с инструкциите. 

По подразбиране можете да разберете текущото местоположение на локатора, като се обадите или изпратите SMS съобщение на локатора (или на телефонния номер на SIM картата, поставена в локатора) и в рамките на няколко секунди ще получите местоположението в SMS съобщението като URL (връзка към интернет карта). 

Ако GPS локаторът е постоянно в движение, той ще продължи да работи около 8 часа. Ако локаторът изобщо не се движи и е настроен в спящ режим, той ще издържи в stand-by stand-by до 1 месец.

За да използвате всички функции на локатора, е необходимо също така да получите база от карти на Secutrack. Достъпът до базата от картата ви позволява да проследявате движението на вашия GPS локатор както онлайн, така и историята на неговото движение. 

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ПОРЪЧКА НА БАЗАТА КАРТИ В ЕДНА ПОРЪЧКА ЗАЕДНО С ЛОКАТОРА 

При закупуване на допълнителна база от карти е необходимо да я активирате физически в нашия магазин. Базата от карти може да бъде активирана и дистанционно, но в този случай е необходимо вашето сътрудничество и нашият опит показва, че това допълнително дистанционно активиране на базата от карти е време и технически взискателно и за двете страни. 

СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАКЕТА:

 • Джобен GPS локатор Secutek SGT-LK105B
 • Държач на локатор
 • Ръководство на потребителя на английски език
 • USB кабел

Параметри

Метод на комуникация SMS, GPRS
Издръжливост в режим на готовност до 1 месеца
Работна температура -20°C až +55°C
Честота GSM 850/900/1800/1900MHz
GPS Да
Водоустойчивост IP66
Захранване 5V/1-2A
Микрофон Да
GEO fence Да (в предплатените карти на Secutrack)
Капацитет на батерията 3.7V 900mAh
Позициониране при студен старт 35 - 80сек. (точност до приблизително 10 метра)
Издръжливост при стандартна работа до 8 часа
История на движението Да (в предплатените карти на Secutrack)
Онлайн проследяване на местоположението в картата Да (в предплатените карти на Secutrack)
Получаване на местоположение чрез SMS Да
Тегло 65 гр.
Размери 70 x 40 x 17 mm

Внимание: Абонаментът за сървъра за проследяване на локатора в онлайн базата карти, история на проследяване и други функции не е част от покупката. Без да се получи лиценз за базата карти на Secutrack.net,  е възможно да се използва локаторът само в режим на комуникация чрез SMS, когато локаторът изпраща връзка към картата с текущото си местоположение при поискване.

 

Информация относно инструкциите

Опазваме горите и стандартно не отпечатваме ръководствата. Можете обаче да ги изтеглите в раздела „Прикачени файлове“. 
/product-action/increment-product-view-count?productId=126737

Продукти

Категории стоки

Филтри

Производители

Контакти

+359 88 767 0941
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 5 години в индустрията