GPS локатор за кола Teltonika FMT100 за свързване към акумулатора на автомобила

ново
GPS локатор за кола Teltonika FMT100 за свързване към акумулатора на автомобила

GPS локатор, предназначен за свързване с акумулатор на автомобил, с GNSS, GSM и Bluetooth свързаност и точност на местоположението до 10 метра. Подходящ за проследяване на местоположението на лични и служебни автомобили.    още

Цена за 1 бр вкл. ДДС: 169,00 BGN
Цена за 1 бр без ДДС: 140,83 BGN
Повече от 10 бр. на склад
Време за експедиция: в рамките на 24 часа
Производител: Teltonika Teltonika
Код на продукта: GPS114
Гаранция: 24 месеца

 Над 10 години специалист в областта

 Най-широката гама от шпионски технологии

 Собствена разработка и производство по поръчка
 

Описание

GPS локатор за кола Teltonika FMT100 за свързване към акумулатора на автомобила

GPS локаторът за кола Teltonika FMT100 за свързване към акумулаторната батерия на автомобила е малко и просто устройство за проследяване на местоположението, което се свързва директно към акумулаторната батерия на автомобила и гарантира работа без обслужване и постоянно захранване.
GPS локаторът, свързан към акумулатора на автомобила, ви позволява не само да проследявате местоположението на автомобила в реално време, но и да предоставя множество друга полезна информация. С този локатор винаги ще имате поглед върху движението не само на личния си автомобил, но и на целия автопарк на фирмата си.

GPS локаторът използва няколко вида сигнали за локализиране, като по този начин осигурява по-висока чувствителност. Той използва технологиите GSM, GPRS, GNSS и Bluetooth за получаване и предаване на данни за местоположението на превозното средство. Технологията GNSS позволява да се определи местоположението на превозното средство с висока точност, като се използват сателитни сигнали. GSM и GPRS се използват за прехвърляне на данни между GPS локатора и мобилния телефон.

За да може локаторът да комуникира от разстояние, трябва да бъде поставена micro SIM карта с активни данни. 
Ако не искате да се занимавате с тази област, поръчайте с локатора и конфигурация, която включва SIM карта. 

Основното управление на GPS локатора се извършва дистанционно с помощта на SMS команди. Ако желаете по-лесно и по-удобно да използвате локатора и всички негови функции, препоръчваме ви да поръчате нашата база карти Secutrack заедно с локатора. Ако закупите базата карти Secutrack (срещу допълнително заплащане), можете да използвате разширени функции, като например проследяване на текущото местоположение на локатора онлайн директно в картите, включително историята на движението му, или удобно задаване на границите на движение на GEO оградата.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ДА ПОРЪЧАТЕ БАЗАТА КАРТИ В ЕДНА ПОРЪЧКА ЗАЕДНО С ЛОКАТОРА
Ако закупите допълнително базата за карти, трябва да я активирате физически в нашия магазин. Базата карти може да бъде активирана и дистанционно, но в този случай е необходимо вашето съдействие и според нашия опит това допълнително дистанционно активиране на базата за карти отнема време и е технически сложно и за двете страни.

КЛЮЧОВИ ФУНКЦИИ:

 • малки размери
 • директна връзка с акумулатора на автомобила
 • определяне на позицията на автомобила в рамките на секунди
 • SMS известия, когато автомобилът превиши зададената скорост и много други събития
 • възможност за проследяване на движението чрез уеб интерфейс или мобилно приложение (срещу допълнително заплащане)
 • поддържа Micro-SIM

GPS локаторът за кола Teltonika FMT100 за свързване към автомобилен акумулатор е чудесен избор за частни лица, които се нуждаят от технически просто решение за контрол на движението на семейния автомобил. Напоследък обаче, благодарение на простотата на инсталацията му, той набира популярност и в компаниите за управление на автопаркове. Този малък локатор е подходящ за използване и в камиони или автобуси.

Основната настройка се извършва чрез Software Teltonika Configurator, който предлага широк набор от възможности за конфигуриране. Teltonika Configurator е усъвършенстван инструмент за управление на GPS тракери, в който можете да управлявате няколко вида устройства. Този инструмент също така ви позволява да извършвате актуализации на фърмуера, диагностика на устройството, проверки на състоянието и отстраняване на грешки. Configurator поддържа връзка чрез USB кабел и Bluetooth. Конфигураторът трябва да бъде инсталиран на компютър с операционна система Windows (от Vista до Windows 10).

Функция за SMS събития - позволява изпращане на конфигуриран SMS, когато се задейства дадено събитие. Локаторът се управлява основно чрез SMS команди, но можем да зададем и действие при входящо повикване, при което локаторът веднага ще сподели координатите на текущото положение в SMS, ще деактивира автоматичната геозащита, устройството ще се изключи и т.н.

Функция GEO fence - възможност за задаване на географска зона, която локаторът (превозното средство) не трябва да напуска. Районът може да бъде зададен автоматично или ръчно. Функцията AutoGeofence (Автоматична геозащита) се основава на последната известна позиция след спиране на движението. При ръчно задаване на зоните устройството може да има до 50 конфигурируеми зони на Geofence.

Eco / Green driving (екологично шофиране) - Когато параметрите на автомобила надвишат предварително зададените стойности за максимално ускорение, максимално спиране или максимално завиване, сценарият се активира и се генерира запис. Сценарият се активира до момента, в който текущата стойност на параметрите Ускорение, Спиране или Завиване падне под предварително зададената стойност на параметъра.

Over Speeding (превишаване на скоростта) - Когато скоростта на превозното средство надвиши конфигурираната максимална скорост, се задейства сценарий и се генерира регистър на събитията.

Crash detection (разпознаване на катастрофи) - устройството може да разпознава събития, вариращи от леко докосване на устройството до тежка катастрофа, според предварително зададени стойности.

Towing Detection (разпознаване на влачене) - тази функция помага да се информира водачът за неочаквано движение на автомобила, когато е паркиран (напр. при влачене). 

Unplug Detection (разпознаване на изключване) - Когато устройството бъде изключено от захранването, локаторът ще ви предупреди на предварително зададен упълномощен номер. Тази функция е много полезна в случай на нежелано изключване на локатора от служител или кражба на локатора.

Fuel Counter (брояч за гориво)

ПАРАМЕТРИ НА УСТРОЙСТВОТО:

 • Тип свързване: към акумулатора на автомобила
 • Технология: GSM/GPRS/GNSS/BLUETOOTH
 • Чувствителност на проследяване -165 dBM
 • Точност на позициониране < 2,5 CEP
 • Точност на скоростта < 0,1 м/сек. (+/- 15%)
 • Горещ старт < 1 сек. / студен старт < 35 сек.
 • Настройки чрез SMS команди: конфигурация, събития, настройка
 • GSM технология (2G Quad-band 850/900/1800/1900 MHz)
 • Предаване на данни: GPRS Multi-Slot Class 12 (до 240 kbps)
 • Диапазон на входното напрежение 10 - 30 V DC със защита от пренапрежение
 • Резервна батерия: 3.7 V / 170 mAh (0.63 Wh)
 • Bluetooth 4.0
 • USB: 2.0 Micro-USB
 • 2x LED диода за визуална индикация на състоянието
 • вградена памет 128MB
 • Мониторинг на горивото
 • Сензори: Акселерометър
 • Режими на заспиване: GPS Sleep, Online Deep Sleep, Deep Sleep, Ultra Deep Sleep
 • Възможност за настройване на оторизирани номера (за получаване на SMS и повиквания) и предварително определени номера (за изпращане на SMS събития и провеждане на повиквания)
 • Степен на защита: IP65
 • Работна температура (без батерия): -40°C до +85°C (с батерия -20°C до +45°C)
 • Работна влажност от 5% до 95% без кондензация
 • Размери 92,5 x 57,6 x 14 мм (Д x Ш x В)
 • Тегло: 80 гр.

ДИРЕКТНО ЗАХРАНВАНЕ НА GPS ЛОКАТОРА ОТ АКУМУЛАТОРА НА АВТОМОБИЛА

GPS локаторът за кола Teltonika FMT100 се свързва директно към акумулатора на автомобила, от който се захранва. GPS локаторът съдържа вградена батерия в корпуса си. Тя служи като резервно захранване, за да се осигури функционалността на устройството, дори когато автомобилът не е запален. Локаторът е оборудван със специален терминален конектор за бързо свързване към акумулатора на автомобила. Твърдият водоустойчив корпус позволява монтиране директно към акумулатора на автомобила под капака.

ЛЕСНО ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПОЗИЦИЯТА НА ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО

Можете да разберете текущото местоположение на локатора, като се обадите или изпратите SMS съобщение до локатора (или до телефонния номер на SIM картата, поставена в локатора) и в рамките на няколко десетки секунди ще получите местоположението в SMS съобщение.

РАЗШИРЕНИ ФУНКЦИИ НА GPS ЛОКАТОРА

За да използвате всички функции на локатора, трябва да закупите и базата за карти Secutrack. Достъпът до базата с карти ви позволява да проследявате както онлайн движението на вашия GPS локатор, така и историята на неговото движение. 

СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАКЕТА:

 • GPS локатор за кола Teltonika FMT100 за свързване към акумулатора на автомобила
 • USB кабел
Внимание:
SIM картата не е включена в комплекта.

Параметри

Метод на комуникация GSM / 3G, GPRS, SMS
Метод на захранване Връзка към акумулатора на автомобила

Внимание: Абонаментът за сървъра за проследяване на локатора в онлайн базата карти, история на проследяване и други функции не е част от покупката. Без да се получи лиценз за базата карти на Secutrack.net,  е възможно да се използва локаторът само в режим на комуникация чрез SMS, когато локаторът изпраща връзка към картата с текущото си местоположение при поискване.

 

Информация относно инструкциите

Опазваме горите и стандартно не отпечатваме ръководствата. Можете обаче да ги изтеглите в раздела „Прикачени файлове“. 
Искате доставка на стоки до България? Вижте GPS локатор за кола Teltonika FMT100 за свързване към акумулатора на автомобила
Vuoi consegnare la merce in Italia? Dai un'occhiata Localizzatore GPS per auto Teltonika FMT100 per il collegamento alla batteria dell'auto
Doriți să livrați produse în România? Uitați-vă aici Localizator auto GPS Teltonika FMT100 pentru conectarea bateriei auto
GPS lokator za avto Teltonika FMT100 za povezavo z avtomobilskim akumulatorjem
Sie möchten Waren nach Deutschland liefern? Werfen Sie einen Blick auf GPS-Fahrzeugortungsgerät Teltonika FMT100 für Autobatterieanschluss
Chcete zboží doručit do České republiky? Podívejte se na GPS lokátor do auta Teltonika FMT100 pro připojení na autobaterii
Sie möchten Waren nach Österreich liefern? Werfen Sie einen Blick auf GPS-Fahrzeugortungsgerät Teltonika FMT100 für Autobatterieanschluss
Szeretne árut szállítani Magyarországra? Nézze meg a Teltonika FMT100 GPS autólokátor az autó akkumulátorának csatlakoztatásához

Продукти

Категории стоки

Филтри

Контакти

+359885463966
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 10 години в индустрията