Как да наблюдаваме активността на децата на компютъра

Всичко, което трябва да знаете за възможностите за наблюдение на детската активност на компютъра.

Как да наблюдаваме активността на децата на компютър

Във време, когато почти всеки компютър е свързан с интернет, на компютъра на детето ви могат да дебнат редица заплахи, например под формата на кибертормоз или педофили. Ако детето ви преживява труден период, то може да е склонно да се свърже, с грешна група, да приема наркотици и други рискови явления. Ако наблюдавате активността на детето на компютър, можете да преминете във времето и да прекратите тези дейности. 

1. Програма за мониторинг на компютър

Трябва да качите програмата за мониторинг на компютъра само веднъж на вашия компютър и тя ще се активира автоматично всеки път, когато стартирате компютъра си. Разбира се, програмата за наблюдение работи на вашия компютър напълно скрита. Благодарение на програмата за проследяване ще имате перфектен преглед на дейността на вашето дете на компютъра. 

o

2. Chat Stick за подслушване на чат приложения

Chat Stick е много прост и ефективен инструмент за подслушване на чат приложения. Просто включете Chat Stick във вашия компютър и го стартирайте. След това специалното флаш устройство Chat Stick сканира целия компютър и изважда всички разговори от най-често използваните чат приложения като Skype, ICQ, Trillian, Miranda, MSN, Hello или Yahoo! Chat Stick може да се използва многократно на различни компютри и преносими компютри. Благодарение на Chat Stick ще имате перфектен преглед на това с кого и за какво си пише вашето дете. Благодарение на Chat Stick можете да откриете рискована комуникация на детето си и да се намесите навреме. 

 

o

3. Keylogger - записване на натиснати клавиши

Keylogger е просто устройство, което, когато е свързано между клавиатурата и компютъра, започва да записва всички натискания на клавиши. Предимството на кейлогърите е, че те са напълно неоткриваеми от антивирусен софтуер и инсталацията отнема само няколко секунди. Просто свържете кейлогъра между клавиатурата и компютъра и инсталацията е завършена. След въвеждане на кода, записаните данни от кейлогър могат да бъдат показани директно в инфилтрирания компютър или данните могат да бъдат изпратени по имейл. По-добрите кейлогъри записват натискания на клавиши, включително дата и час. 

 

o
Хареса ли ви тази статия?

Дискусия

Темата все още не е коментирана.

Само регистрирани потребители могат да участват в дискусията.

Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 10 години в индустрията