Как да оставите ключове лесно и надеждно?

11.06.2021 Статии
Прехвърлянето на ключове между заминаващи и пристигащи посетители или между гости и администратори на наети стаи или малки къщи за гости може да бъде по различни начини. В помещенията за настаняване, където има постоянна 24-часова рецепция, физическата доставка и последващото вземане на ключове от стаята на рецепцията вероятно ще останат първият избор за известно време. Но все повече хора избират така наречените частни квартири за престоя си. Разбира се, това не е напълно вярно. Например, в случай на конгресен туризъм, веригите от хотели едва ли ще се страхуват от някакъв значителен отлив на клиенти към алтернативни форми на хотелски услуги и като цяло бързо нарастващото начало на споделена икономика. 

Феномен, наречен AirBnB

От друга страна, услугите или, ако искате, модерни платформи от типа AirBnB отдавна са престанали да бъдат нищожен сегмент на пазара за настаняване, търсен от почти всички туристи, студенти и хора, копнеещи за приключения и забележителности и често диви пътешествия. Това се показва не само от цифрите, но и от забележимата промяна в подхода към тях от страна на политици, власти и доставчици на конвенционални услуги за настаняване като хотели, хостели, пансиони и туристически общежития. 

Допреди няколко години AirBnB или CouchSurfing (например, работещи в продължение на петнадесет години, пет години по-дълго от сега обсъждания AirBnB) предимно напълно студени, в днешно време те вече са доста честа и гореща тема в предизборните дискусии , икономически конференции или обикновени разговори между хората. Как и при какви условия традиционните услуги, от една страна, и съвременните платформи на споделена икономика трябва да работят рамо до рамо, така че да бъде възможно най-справедливо за всички участващи, но нека оставим настрана. Вероятно няма да разрешим това тук :-) 

Ключове под постелката? За щастие има и по-добри решения

Но ако се сблъскате с посочения проблем - как безопасно, лесно и надеждно да уредите предаването на ключове, например в случай на наемане на стая или апартаменти, независимо дали чрез гореспоменатата AirBnB или друга форма, елегантно, но не скъпо решение определено бихме имали! Това са така наречените "сейфове за ключове", които също се наричат ​​"кутии за ключове" или "блокбокс". Ключовете под постелката и подобни идеи, често сравнително нови, не трябва да бъдат напълно отхвърляни, във всеки случай в днешно време определено си струва да заложите на по-професионален вариант за съхранение и безопасно предаване на ключове. Освен това ключовите сейфове са по-икономична алтернатива на сейфовете, но те служат не по-малко добре за тази цел. И как точно изглеждат ключовите сейфове и с какво работят? 

Keybox на висящ катинар 

Струва си да се спомене например keybox, която е напълно подходяща за целите на удобно и безопасно предаване на ключове по време на краткосрочни наеми на стаи, апартаменти и къщи между гостите. Този модел е популярен най-вече защото може лесно да се прикрепи към дръжка или ограда. Друго удобно нещо е, че може да се използва по два начина - в допълнение към закрепването на катинар, можете лесно да премахнете шублера и да прикрепите сейфа към стена или друга повърхност. И как отключването и заключването действат на практика? Може да се каже, че абсолютно стандартно. Keyboxе e снабдена с циферблат, където след въвеждане на четирицифрения код ще се отвори мястото за съхранение. За да въведете нов код, преместете съответния лост на втората позиция (B), въведете новия код и върнете лоста в началната позиция (A). Тогава цената на тази кутия за ключове на катинар е около хиляда. 

Master Lock катинар

Специалният Master Lock 5400D, който е направен за целите на AirBnB и по-голямото движение на настанените посетители, също ще служи перфектно за нуждата от безопасно съхранение и предаване на ключове между гости, използващи краткосрочни наеми. Бравата със сейф в здрав метален дизайн с идеални размери само за няколко ключа (30 х 22 х 70 мм), подобно на предишния модел, се отваря и заключва с четирицифрен цифров код. С тази новост предаването на ключовете от стаята или съхраняването на резервни ключове става напълно удобно и просто. 

Нови продукти

Хареса ли ви тази статия?
Как да обезопасим пространството пред вратата срещу вандализъм Как да обезопасим пространството пред вратата срещу вандализъм Как да изберем дигитален диктофон? Как да изберем дигитален диктофон?

Дискусия

Темата все още не е коментирана.

Само регистрирани потребители могат да участват в дискусията.

Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 10 години в индустрията