Мониторинг на телефон

Мониторинг на телефон Мониторинг на телефон ви ще ви помогне лесно и ефективно да намерите информацията, която трябва да знаете. Нашите приложения за подслушване на телефон е съвместимо с почти всички мобилни телефони. повече информация

Причини защо да използвам мониторинг на телефон

Мониторингът на мобилен телефон ще ви помогне да намерите лесно и ефективно информацията, от която се нуждаете. Независимо дали ще помогне да се разкрие изневяра или да разберете дали служителите ви мамят. Подслушването на мобилен телефон използват и грижовни родители, които могат да се погрижат детето им да не се свърже с грешни хора.

Как работи програмата за мониторинг на телефона

Мониторингът в телефона е необходимо винаги да запишете физически в телефона, което означава, че трябва да вземете телефона поне за няколко минути. След като приложението за подслушване бъде изтеглено на телефона, всичко може да се управлява дистанционно с помощта на SMS команди или интернет акаунт. Мониторингът на мобилния телефон е напълно прикрито в телефона и по никакъв начин не влияе на работата му. Програмата за подслушване на телефона постепенно събира избрани данни и след това ги изпраща на имейл или към защитен акаунт, създаден от нас. Условието за правилната функционалност на мониторинга е целевият телефон да има активирани мобилни данни. 

Допълнителни услуги за мониторинг на телефон 

Ако не се чувствате уверени да инсталирате програма за подслушване, можете да ни се доверите и ние ще извършим инсталацията вместо вас, част от инсталацията е и подробно обучение.

Ако планирате да закупите нов мобилен телефон, в който ще инсталирате мониторинг, ние можем да осигурим мобилния телефон вместо вас и да ви доставим нов телефон с инсталиран мониторинг.

Съвместими телефони за мониторинг на телефон

Като цяло приложенията за проследяване работят добре на телефоните Samsung. Обратно, телефоните Huawei са много проблематични.

4 артикул
MobilSpion Ultimate

MobilSpion Ultimate

Приложението Mobilspion ви дава достъп до информацията, която искате да научите. Проследявайте местоположението, SMS, снимки, регистър на обажданията ...

Повече от 10 бр. на склад
от 600,00 BGN
безплатна доставка
Мониторинг на телефони Android PREMIUM

Мониторинг на телефони Android PREMIUM 3 / 6 / 12 месеца

Професионално приложение за мониторинг на телефони с Android . Софтуерът е съвместим както с Android 2.x, така и с 4.x. и по-висока версия.

Повече от 10 бр. на склад
от 1 000,00 BGN
За взискателни
безплатна доставка
MobilSpion LITE

MobilSpion LITE

Приложението MobilSpion ви дава достъп до информацията, която имате нужда да знаете. Проследявайте местоположението, SMS, снимки, регистър на обаждани...

Повече от 10 бр. на склад
от 400,00 BGN
Мониторинг на телефони Android STANDARD

Мониторинг на телефони Android STANDARD

Икономично решение за мониторинг на мобилен телефон. Мониторинга на мобилен телефон STANDARD е по-ниска версия на ненадминатия най-добър софтуер за мо...

Повече от 10 бр. на склад
от 500,00 BGN

Продукти

Категории стоки

Филтри

Производители

Най-популярни

Контакти

+359885463966
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 5 години в индустрията