Монтесори люлка 5в1 за деца - Дъга

Монтесори люлка 5в1 за деца - Дъга

Дървена люлка, която ще подпомогне правилното двигателно развитие на вашето дете. Може да се използва като люлка, подслон, стол или рамка за катерене.    още

Цена за 1 бр вкл. ДДС: 175,00 BGN
Цена за 1 бр без ДДС: 145,83 BGN
Повече от 10 бр. на склад
Време за експедиция: в рамките на 24 часа
Производител: Tuktuk
Код на продукта: WD03
Гаранция: 24 месеца

 Над 10 години специалист в областта

 Най-широката гама от шпионски технологии

 Собствена разработка и производство по поръчка
 

/montesori-ljulka-5v1-za-deca-dga-e127237.htm
Описание

Монтесори люлка 5в1 за деца - Дъга

Имате ли любознателно дете вкъщи и търсите играчка за него, която да има универсална употреба? Тази дървена люлка е подходяща за деца от 1 година и е проектирана по принципите на Монтесори. Стимулира активното двигателно развитие на вашето дете, подобрява баланса, укрепва мускулите и предлага няколко възможности за приложение

 • Люлка - малките деца могат да се люлеят на нея, докато по-големите деца могат да тестват стабилността. Две деца на различна възраст могат да се люлеят едновременно. Горната дръжка образува бариера срещу преобръщане на люлката. По-големите деца могат да се люлеят в изправено положение и да укрепват важни мускули около гръбначния стълб чрез игра. Може да служи и като легло за кукла. 
 • Столче - столчето винаги е под ръка по време на всяка дейност. Благодарение на товароносимостта от 100 кг, може да издържи и възрастен.
 • Плот / подслон - като обърнете настрани ще създадете плот, зад който детето ви може да играе на магазин и да продава или ще служи и като сцена за детски театрални представления. В тази позиция може да се превърне и в скривалище при игра. Детското въображение няма граници. 
 • Катерушка - ако поставите дръжката, люлееща се надолу, ще създадете страхотна катерушка, от която децата могат да направят мост или къща/скривалище.
 • Пързалка – ако люлката е с главата надолу, може да се използва и като пързалка. 

Благодарение на дръжките дори по-малките деца могат да стоят настрани. Формата на горната дръжка оформя мантинела на люлката и я предпазва от преобръщане или падане от люлката. Люлката е направена така, че родителите да могат да участват в играта с децата. Цветовете на люлката са устойчиви на абразия, лесни за почистване и могат да се избърсват с влажна кърпа. 

Свойства:

 • Многофункционалност - люлка, заслон, стол или катерушка
 • Направено по принципите на Монтесори обучението - помогнете ми да го направя сам
 • Заоблени ръбове
 • Материал: брезов шперплат
 • Размери в сгънато състояние, приблизително 85×44×39cm
 • Подходящо за деца от 1 година
 • Максимално натоварване 100 кг
 • Само за домашна употреба  

Всички монтесори играчки са невероятни с това, че по естествен начин, чрез игра, обучават децата, подпомагат развитието на своите знания и умения, спонтанна креативност, независимост, фини и груби двигателни умения. Детето може да усети всичко, да изследва, да изпробва какво работи, не само включва мускулно-скелетната му система и сетивата в играта, но и ума му. С помощта на играта можете естествено да развиете способностите на детето си и да подобрите уменията му. 

Проверявайте редовно дали винтовете са добре затегнати и ги затягайте редовно. Използвайте люлката само на пода и винаги под надзора на възрастен. 

Съдържание на пакета:

 • Детска монтесори люлка 5в1 (размери на опаковката: 88x48x8см, тегло около 7кг) 
 • Винтове и ключ тип шестограм
Забележка:
Люлката се доставя разглобена, включително и аксесоарите, необходими за монтажа й.
/product-action/increment-product-view-count?productId=127237

Продукти

Категории стоки

Филтри

Контакти

+359887670941
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 5 години в индустрията