Нови детски GPS часовници

02.10.2018

Детските GPS часовници са чудесен избор за всички родители, които искат да водят децата си към независимост, но все още не са на възраст, в която би било разумно да им купят скъп и голям мобилен телефон. 

Часовникът е предназначен предимно за осигуряване сигурността на деца от предучилищна до училищна възраст. Това ще позволи на децата да следят текущото време и ще осигури на родителите перфектен преглед на това дали детето е пристигнало безопасно в училище или в занималнята. 

Всички тези иновации се открояват със стилния си спортен дизайн и модерния сензорен екран. Благодарение на силиконовата повърхност те са много удобни, позволяват двупосочна комуникация и могат да се управляват дистанционно чрез мобилно приложение, достъпно за операционни системи Android и iOS

За всеки модел можете да избирате от няколко цветови варианта.

Други скрити камери, които са били използвани в OMS, също включват например нашите продукти Secutron UltraLife камера в PIR сензор или камера Secutron UltraLife в детектор за дим. 

Хареса ли ви тази статия?
Рецензия за нашите продукти в списание Computer Рецензия за нашите продукти в списание Computer Ексклузивен представител на мини камери Zetta в Чешката република Ексклузивен представител на мини камери Zetta в Чешката република

Дискусия

Темата все още не е коментирана.

Само регистрирани потребители могат да участват в дискусията.