Нови шпионски камери в нашата оферта

20.04.2018
Нови шпионски камери в нашата оферта

За да отговорим на нарастващото търсене на шпионските мини камери, ние разширихме асортимента си в тази категория. 

Имаме удоволствието да представим два нови продукта от популярната марка Lawmate, за които предлагаме ексклузивно разпространение в Чешката република.

obraz

Full HD скрита WiFi IP камера в часовник

Часовникът позволява запис на вътрешна микро SD карта с капацитет до 32GB и в същото време отдалечен достъп през интернет, като се използва P2P приложението BSTCAM. 

Повече подробности за продукта: IP камера в часовник, FULL HD 

Full HD WiFi IP камера, скрита в мрежов адаптер 

Изискано скрита мини камера в напълно функционален мрежов адаптер. Възможност за запис на вътрешната микро SD карта и дистанционен преглед през интернет, чрез приложението PV Cam Viewer. 

Повече подробности за продукта: IP камера в мрежов адаптер

В нашата оферта сме включили и Широкоекранни докинг станции с WiFi камери, както за телефони с операционна система Android, така и iOS. (С конектори за iPhone и microUSB) 

Широкоекранна докинг станция с WiFi камера 

Широкоекранна докинг станция с WI-FI камера с видеозапис в Full HD качество, дистанционно управление през интернет и поддръжка на micro SD карти до 64GB. Ние предлагаме тази докинг станция за двата телефона с Android (microUSB конектор), така че за iOS телефони (Lightning конектор). 

Повече информация за продукта: 

„Широкоекранна докинг станция с WiFi камера (Android)“ 

„Широкоекранна докинг станция с WI-FI камера (iOS)“ 

Хареса ли ви тази статия?
Ексклузивен дистрибутор на Keelog кийлогъри в Чешката република Ексклузивен дистрибутор на Keelog кийлогъри в Чешката република Хора, записани по време на корупционни практики Хора, записани по време на корупционни практики

Дискусия

Темата все още не е коментирана.

Само регистрирани потребители могат да участват в дискусията.