Нови топ продукти

16.12.2021

Към нашия асортимент добавихме 4G LTE Фотокапан Secutek SST-801Pro - 30MP, IP65. Осигурява видео резолюция на нивото на най-новите 4K телевизори и предаване чрез GSM сигнал. Информацията в случай на засичане на движение и нощна светлина са нещо естествено. В комбинация със соларния панел можете да наблюдавате пространството навсякъде и по всяко време. 

Другото днешно предложение е напълно незабележимото USB зарядно с GPS устройство за проследяване на автомобили Secutek G17 за мобилни телефони и таблети за автомобили. Изглежда като обикновено зарядно, но крие SIM карта и GPS приемник. Това ви дава ненатрапчив помощник за скрито проследяване на автомобили. Освен това позволява скрит мониторинг на купето на автомобила и дори евентуално инициира нормален разговор с екипажа на автомобила. Просто се обадете на номера на поставената SIM карта. 

 

И накрая, днес ще ви представим още един от семейството на миниатюрните диктофони. Разбира се, Мини диктофон Soroka 18E има всички обичайни функции, като опция за избор на качество на запис, разпознаване на глас, таймер и много други. 

Най-новите продукти

Хареса ли ви тази статия?
Ръководство в борбата срещу подслушвателните устройства Ръководство в борбата срещу подслушвателните устройства

Дискусия

Темата все още не е коментирана.

Само регистрирани потребители могат да участват в дискусията.

Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 5 години в индустрията