OBD GPS локатор за автомобил Secutek SGT-LK730

-60 %
OBD GPS локатор за автомобил Secutek SGT-LK730

Необслужваем OBD GPS локатор за автомобили с точност на местоположението до 10 метра и изключително лесна инсталация. Подходящ и за проследяване на позицията на служебни превозни средства.    още

Продажбата приключи Свържете се с продавача
Производител: Secutek Secutek
Код на продукта: GPS100
Гаранция: 24 месеца

 Над 10 години специалист в областта

 Най-широката гама от шпионски технологии

 Собствена разработка и производство по поръчка
 

Описание

OBD GPS локатор за автомобил Secutek SGT-LK730

OBD GPS локаторът за кола Secutek SGT-LK730 е малко и просто устройство, което също е уникално решение за проследяване на позицията на избран автомобил. С този локатор винаги ще имате преглед на движението не само на вашата лична кола, но и на целия автомобилен парк на вашата компания. Връзката с диагностичния конектор на OBD не само опростява инсталирането на GPS локатора, но също така гарантира неговата работа без поддръжка.

При закупуване на базата от карти (срещу допълнително заплащане) е възможно да се използват разширени функции, като например наблюдение на текущата позиция на локатора онлайн на картата, включително историята на движението му, или задаване на граници на движение на GEO fence.

КЛЮЧОВИ СВОЙСТВА:​​

 • малки размери
 • точност на местоположението до 10 метра
 • plug&play решение
 • установяване на позицията на автомобила за няколко секунди
 • възможността за проследяване на движението с помощта на уеб интерфейс или мобилно приложение срещу допълнително заплащане

OBD GPS локаторът за кола Secutek SGT-LK730 е чудесен избор за частни лица, които се нуждаят от технически просто решение за контрол на движението на семеен автомобил. Напоследък обаче, благодарение на простотата на инсталирането и използването му, той набира популярност в компании като надзор автомобилния парк. Този малък локатор е подходящ и за използване в камиони или автобуси.

ДРУГИ ФУНКЦИИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • резервна акумулаторна батерия с капацитет 110mAh
 • функция sleep time mode (настройка по подразбиране) и shock sleep mode (локаторът автоматично заспива след 5 минути и може да бъде събуден само с движение)
 • SMS известие за превишаване на зададената скорост на автомобила
 • размери 45 x 40 x 25 мм
 • тегло 28 гр.

За да може локаторът да комуникира дистанционно, е необходимо да поставите nano SIM карта с активни данни. Ако не искате да се занимавате с тази област, поръчайте локатора и неговата конфигурация, която включва и SIM карта.

ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ

Последващото инсталиране на GPS локатора в колата е повече от лесно и наистина може да бъде направено от всеки. Просто го включете в OBD диагностичния контакт на автомобила и това е всичко. OBD контакта се използва за свързване на автомобила за диагностика и е оборудвано с всички автомобили, произведени от 2004 г. Точното местоположение на OBD контакта за диагностика зависи от вида на вашия автомобил (обикновено се намира в кабината на автомобила вляво под волана).

БЕЗПРОБЛЕМНО ЗАХРАНВАНЕ НА GPS ЛОКАТОР

След като устройството се свърже с GSM мрежата и GPS сателитите, е необходимо само да зададете оторизиран номер, на който GPS локаторът да изпраща откритата позиция в съответствие с инструкциите.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ В СЛУЧАЙ НА ПРЕКЪСВАНЕ

Веднага след като устройството е изключено или прекъснато от захранването, се изпраща известие и се прави обаждане до администраторския номер. Тази функция е много полезна в случай на нежелано подрязване на локатора от служителя или кражба на локатора.

ЛЕСНО ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПОЗИЦИЯТА НА ПРЕВОЗНОТО СРЕДСТВО

По подразбиране можете да разберете текущото местоположение на локатора, като се обадите или изпратите SMS съобщение до локатора (или до телефонния номер на SIM картата, поставена в локатора) и в рамките на няколко десетки секунди ще получите местоположението в SMS съобщението под формата на URL.

РАЗШИРЕНИ ФУНКЦИИ НА GPS ЛОКАТОР

За да използвате всички функции на локатора, е необходимо също така да получите достъп до база карта на Secutrack. Достъпът до основата на картата ви позволява да проследявате движението на вашия GPS локатор както онлайн, така и историята на неговото движение.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ПОРЪЧКА НА БАЗАТА КАРТИ В ЕДНА ПОРЪЧКА ЗАЕДНО С ЛОКАТОРА

При закупуване на допълнителна база от карти е необходимо да я активирате физически в нашия магазин. Базата от картата може да бъде активирана и дистанционно, но в този случай е необходимо вашето сътрудничество и нашият опит показва, че това допълнително дистанционно активиране на базата от картата е времево и технически взискателно и за двете страни.

СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАКЕТА:

 • OBD GPS локатор за автомобил Secutek SGT-LK730
 • Капак на слота
 • Ръководство за потребителя на английски език

Параметри

Метод на комуникация GPRS, SMS
Метод на захранване от OBD конектор
Работна температура -20°C až +55°C
Потребление в режим на готовност 5mA
Честота GSM 850/900/1800/1900MHz
Чувствителност на GPS -162 dB
GPS Да
Консумация 32mA
Захранване от OBD порта на автомобила
Микрофон Да
Свързаност OBD
Волтаж 10-40V
GEO fence Да (в предплатените карти на Secutrack)
Капацитет на батерията 3.7V 110mAh
Позициониране при студен старт 35 - 80сек. (точност до 10 метра)
История на движението Да - с помощта на предплатеното приложение Secutrack
Онлайн проследяване на местоположението в картата Да - с помощта на предплатеното приложение Secutrack
Получаване на местоположение чрез SMS Да
Тегло 28 гр.
Размери 45 x 40 x 25 мм

Внимание: Абонаментът за сървъра за проследяване на локатора в онлайн базата карти, история на проследяване и други функции не е част от покупката. Без да се получи лиценз за базата карти на Secutrack.net,  е възможно да се използва локаторът само в режим на комуникация чрез SMS, когато локаторът изпраща връзка към картата с текущото си местоположение при поискване.

 

Информация относно инструкциите

Опазваме горите и стандартно не отпечатваме ръководствата. Можете обаче да ги изтеглите в раздела „Прикачени файлове“. 
Chcete zboží doručit do České republiky? Podívejte se na OBD GPS lokátor do auta Secutek SGT-LK730

Продукти

Категории стоки

Филтри

Контакти

+359885463966
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 10 години в индустрията