Аналогови камери

Аналоговите камери преобразуват заснетото изображение в аналогова форма във формат PAL или NTSC. За насочване на сигнала от аналогови камери се използва коаксиален кабел, който може да се използва за свързване на аналогови камери към записващо устройство или монитор. 

В нашите предложения, освен стандартните аналогови камери, ще намерите и интелигентни камери, които могат автоматично да наблюдават движещ се обект. 

НОВО: Аналоговите камери в нашите предложение постепенно заменят AHD камерите, които предлагат значително по-високо качество на изображението на същата цена.  повече информация

Употреба на аналоговите камери

Аналоговите камери са сред най-често срещаните видове камери. Те се използват главно за обезопасяване на малки и големи обекти. За набор от аналогови камери обикновено ще ви е необходимо записващо устройство, в което ще се съхраняват заснетите изображения. 

Инсталирането на аналогова камера е по-трудно от използването на безжична камера. Безспорното предимство пред безжичните камери обаче е устойчивостта на всякакви смущения. [Пример за аналогова камера] 

Видове аналогови камери

Има няколко вида аналогови камери. Най-често срещаните включват външни камери с последваща подсветка, фиксирани куполни камери, регулируеми куполни камери, боксови камери и др. 

Камера с аналогова кутия

Бокс камерите предлагат усъвършенствана технология за обработка на изображения. Предимството на боксовите камери е по-специално възможността за закрепване на варифокален обектив, което означава, че можете да адаптирате камерата към средата, в която ще се използва. 

Куполни камери с регулируема скорост

Камерите със скоростни куполи се използват най-често на улиците. Благодарение на възможността за завъртане на камерата във всички посоки, една скоростна домашна камера може да замени няколко общи охранителни камери. Операторът обаче трябва да е седнал до камерата и да я управлява.

 

2 артикул
Secutek SLG-ADSG20A200FV - външна куполна AHD камера - IR 20м, IP66, 1080TV линии

Secutek SLG-ADSG20A200FV - външна куполна AHD камера - IR 20м, IP66, 1080TV линии

Външна куполна AHD камера с IP66 защита. Куполната камера също е оборудвана в тази категория с надстандартно оборудване като IR осветление до разстоян...

Повече от 5 бр. на склад
140,00 BGN 112,00 BGN
-20 %
разпродажба
Secutek SLG-LPDSHTC200F - AHD куполна камера 4в1

Secutek SLG-LPDSHTC200F - AHD куполна камера 4в1

Охранителна аналогова AHD камера с 4в1. Разполага с Full HD резолюция и 110° зрителен ъгъл. Фиксирано увеличение, пластмасов корпус - подходящ за упот...

3-5 бр. на склад
149,00 BGN 89,00 BGN
-40 %
разпродажба

Продукти

Категории стоки

Филтри

Специални характеристики
Нощно виждане
Резолюция
Приложение
Ъгъл на заснемане
110°
110°
0 0 От До

Контакти

+359885463966
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 10 години в индустрията