Подслушвател в зарядното за кола

Подслушвател в зарядното за кола

Подслушвател в зарядно за кола и GPS проследяващо устройство в едно.    още

Цена за 1 бр вкл. ДДС: 149,00 BGN
Цена за 1 бр без ДДС: 124,17 BGN
1-2 бр. на склад
Време за експедиция: в рамките на 24 часа
Производител: Secutek Secutek
Код на продукта: GPS102
Гаранция: не

 Над 10 години специалист в областта

 Най-широката гама от шпионски технологии

 Собствена разработка и производство по поръчка
 

/podslushvatel-v-zarjadnoto-za-kola-e127199.htm
Описание

Подслушвател в зарядното за кола

Подслушвателят в зарядното устройство за кола Secutek G17 е перфектно маскиран и почти не се различава от обикновеното зарядно устройство за кола. Освен самото зареждане обаче ви позволява да следите движението на автомобила, на базата на GPS, и да подслушвате вътрешността на автомобила. 

Можете да следите движението на автомобила чрез мобилно приложение, в което също е възможно да получавате известия, когато превозното средство започне да се движи. 

Подслушвателят в зарядното устройство е снабден със SOS бутон, който може да се използва за извършване на спешно повикване, например в случай на авария. Позволява както пълноценно обаждане (двупосочна комуникация), така и тайно подслушване в купето на автомобила. Благодарение на вградената акумулаторна батерия, работата е осигурена дори няколко часа след изваждането й от контакта. Пускането в експлоатация на подслушвателят е лесно, просто поставете SIM картата с заредените данни и продължете според инструкциите, които ще намерите в приложенията на тази страница. 

КЛЮЧОВИ СВОЙСТВА: 

 • Система за проследяване: персонализирано приложения
 • Възпроизвеждане на следене + история на следене
 • Микрофон + високоговорител
 • Geo-функции
 • GPS локален час
 • Вход за зарядно за кола: DC 9-32V
 • Изход за зарядно за кола: DC 5V 4.8A (един USB изход), DC 5V 2.4A (двоен USB изход)
 • Батерия: акумулаторна литиево-полимерна батерия 350 mAh 

​За разлика от други подобни устройства подслушвателят в зарядното устройство Secutek G17 позволява двустранна гласова комуникация, или тайно подслушване в купето на автомобила. Изглежда като обикновено зарядно за мобилен телефон и е запазило функциите си. 

ДРУГИ ФУНКЦИИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ: 

 • Мрежа: GSM 850/900/1800/1900MHz, поддръжка на GPRS клас 12
 • Методи за позициониране: GPS + WiFi + LBS
 • Студен старт: 38 сек. (открито небе)
 • Топъл старт: 2 сек. (открито небе)
 • Работна температура:  -20 ℃ ~ +45 ℃
 • Работна влажност: 5% ~ 95%
 • Размери: 105 * 50 * 20 мм
 • Тегло: 55 гр.

ВИСОКО НИВО НА СИГУРНОСТ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВИБРАЦИОННИЯ СЕНЗОР 

Подслушвателят в зарядното устройство позволява автоматично изпращане на известия до приложението при засичане на вибрации (напр. когато някой се опитва да проникне в колата). 

РЕЗЕРВНО ЗАХРАНВАНЕ

Зарядното устройство има вградена резервна батерия, така че не се изключва дори когато е изключено от акумулатора на автомобила. Всичките му функции остават за няколко часа (до два дни). В същото време ще получите известие в мобилното приложение за изтегляне на локатора от контакта на автомобила (срив в захранването). Когато е включен в контакта на автомобила, батерията започва да се зарежда автоматично и след това се поддържа напълно заредена. Устройството позволява дистанционно рестартиране, изключване и включване. 

ОЩЕ НАЧИНИ ЗА ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПОЗИЦИЯТА 

Локаторът използва GPS сателити, за да определи местоположението си. Ако те не са налични или имат слаб сигнал, те определят местоположението си въз основа на наличните WiFi мрежи и идентификацията на IP адресите на техните рутери. Ако и тези мрежи не са налични, той използва GSM клетките, за да определи местоположението. 

НАПЪЛНО ФУНКЦИОНИРАЩ ТЕЛЕФОН

Можете да използвате SOS бутона, за да се обадите на предварително зададен номер. От регистрирания номер можете да се обадите на локатора и да комуникирате директно с екипажа на автомобила (локаторът има вграден микрофон и високоговорител), или просто дискретно да слушате какво се случва в кабината на автомобила. За да спестите разходите си за телефон, локаторът позволява и обратно повикване. За същата цел можете да имате 40-секунден акустичен запис от колата, изпратен до мобилния ви телефон чрез трансфер на данни. 

GEO FENCE ФУНКЦИЯ

Можете да посочите границите, където локаторът може да се движи, а локаторът изпраща известие към мобилното приложение, когато напуснете пространството. 

ЗАРЯДНО ЗА МОБИЛНИ УСТРОЙСТВА

GSM подслушвателят има два USB изхода, които са напълно функционални и можете да ги използвате за зареждане на всяко преносимо устройство. По този начин локторът изглежда много незабележим и не привлича нежелано внимание 

Независимо дали искате да използвате проследяващото устройство, за да обезопасите колата си или да контролирате маршрутите на служебните автомобили, този локатор е идеалният избор. 

СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАКЕТА: 

 • Подслушвател в зарядно за кола с GPS локатор 2в1
 • Ръководство за употреба
Информация относно инструкциите

Опазваме горите и стандартно не отпечатваме ръководствата. Можете обаче да ги изтеглите в раздела „Прикачени файлове“. 
/product-action/increment-product-view-count?productId=127199

Продукти

Категории стоки

Филтри

Производители

Контакти

+359 88 767 0941
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 5 години в индустрията