Дистанционни подслушвателни устройства по поръчка

Подслушване от разстояние с помощта на парабола се използва за подслушване на места, до които нямате достъп за поставяне например на GSM бръмбар. Ще намерите предложения за параболично дистанционно подслушване от основни до много професионални устройства за подслушване. Висококачествените подслушвателни устройства от разстояние ви позволяват да слушате звуци на стотици метри разстояние. повече информация

Подслушване от разстояние с помощта на парабола

Параболичният подслушвател е оборудван с микрофон и слушалки. Всичко, което трябва да направите, е да насочите към мястото, което искате да подслушвате, и то ще усили многократно захванатите звуци, които след това ще прехвърли в слушалките. Не може да се използва параболично дистанционно подслушване, ако нямате директен изглед към обекта, който се наблюдава. Не е възможно да слушате през стени или прозорци. В това отношение ще ви помогне подслушвател през стена. Дистанционен подслушвател може да се използва на разстояние до 400 метра.

 

Как да използвате подслушвателни устройството от разстояние

Поставете слушалките си и насочете устройството за подслушване в посоката, която искате да слушате. Ако искате също да имате запис от подслушването, просто свържете всяко записващо устройство към подслушвателя.

Колко дълго може да се работи дистанционенния подслушвател

Устройството за дистанционно подслушване издържа 10 - 15 часа непрекъсната работа на една батерия. Ако батерията в подслушвателя се изтощиа, просто трябва да я презаредите или да я замените с нова.

Дистанционни подслушвателни устройства по поръчка

В стандартните ни оферти ще намерите дистанционни подслушватели, които ще задоволят повечето потребители. Ако обаче искате нещо повече, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще изготвим индивидуална оферта за вас.

По поръчка можем да осигурим дистанционен подслушвател сред най-добрите в света с обхват над 700 метра и продължителност на живота над 100 часа.

Лазерно подслушване

Лазерното подслушване е най-модерната форма на дистанционно подслушване. Можете да слушате обекти на разстояние до 2 км чрез лазерно подслушване. За разлика от конвенционалното дистанционно подслушване, лазерното подслушване ви позволява да слушате през прозорци или стени. За съжаление, все още няма да намерите лазерно подслушване в нашите предложения.

Дистанционни подслушвателни устройства и тяхното използване

Устройствата за дистанционно подслушване могат много да улеснят работата на детективите или силите за сигурност. Всичко, което трябва да направите, е да намерите подходящо място, да се насочите към подслушваната цел и след това можете да слушате разговора на разстояние стотици метри. Устройствата за дистанционно подслушване ви позволяват да хванете заподозрян на местопрестъплението.

Дистанционното подслушване може да се използва и от любителите на природата, като им позволява да слушат птици или други животни от разстояние. С помощта на подслушвателното устройство можете лесно да проследявате дори такива животни, които човек обикновено не среща.

Продажби на устройства за подслушване

Продаваме устройства за подслушване от няколко години, така че ако търсите независимо  какво устройство за подслушване, вие сте на правилния адрес. В допълнение към устройствата за дистанционно подслушване имаме в продажба и други подслушватели.

2 артикул
Професионален дистанционен подслушвател с предусилвател

Професионален дистанционен подслушвател с предусилвател

Професионалният дистанционен подслушвател е оборудван със специален микрофон с нисък шум с предусилвател и 22 сателитни антени. Благодарение на използ...

По заявка
Цена при поискване
Дистанционен подслушвател BASIC

Дистанционен подслушвател BASIC

Дистанционният подслушвател BASIC ви позволява да слушате разговори на разстояние до 30 метра.

На път (до 3 седмици)
130,00 BGN 80,74 BGN
-38 %
На път от доставчика

Продукти

Категории стоки

Филтри

Контакти

+359 88 767 0941
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 5 години в индустрията