Дистанционно подслушване

Подслушване от разстояние с помощта на парабола се използва за подслушване на места, до които нямате достъп за поставяне например на GSM бръмбар. Ще намерите предложения за параболично дистанционно подслушване от основни до много професионални устройства за подслушване. Висококачествените подслушвателни устройства от разстояние ви позволяват да слушате звуци на стотици метри разстояние. повече информация

ДИСТАНЦИОННО ПОDСЛУШВАНЕ С ПАРАБОЛА

Параболичният подслушвател е оборудван с микрофон и слушалки. Всичко, което трябва да направите, е да насочите към мястото, което искате да подслушвате, и то ще усили многократно захванатите звуци, които след това ще прехвърли в слушалките. Не може да се използва параболично дистанционно подслушване, ако нямате директен изглед към обекта, който се наблюдава. Не е възможно да слушате през стени или прозорци. В това отношение ще ви помогне подслушвател през стена. Дистанционен подслушвател може да се използва на разстояние до 400 метра.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ УСТРОЙСТВО ЗА ДИСТАНЦИОННО ПОДСЛУШВАНЕ

Поставете слушалките си и насочете устройството за подслушване в посоката, която искате да слушате. Ако искате също да имате запис от подслушването, просто свържете всяко записващо устройство към подслушвателя.

КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДЕЙСТВИЕТО НА ДИСТАНЦИОННОТО ПОДСЛУШВАНЕ

Устройството за дистанционно подслушване издържа 10 - 15 часа непрекъсната работа на една батерия. Ако батерията в подслушвателя се изтощиа, просто трябва да я презаредите или да я замените с нова.

УСТРОЙСТВА ЗА ДИСТАНЦИОННО ПОДСЛУШВАНЕ ПРИ ЗАЯВКА

В стандартните ни оферти ще намерите дистанционни подслушватели, които ще задоволят повечето потребители. Ако обаче искате нещо повече, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще изготвим индивидуална оферта за вас.

По поръчка можем да осигурим дистанционен подслушвател сред най-добрите в света с обхват над 700 метра и продължителност на живота над 100 часа.

ЛАЗЕРНО ПОДСЛУШВАНЕ

Лазерното подслушване е най-модерната форма на дистанционно подслушване. Можете да слушате обекти на разстояние до 2 км чрез лазерно подслушване. За разлика от конвенционалното дистанционно подслушване, лазерното подслушване ви позволява да слушате през прозорци или стени. За съжаление, все още няма да намерите лазерно подслушване в нашите предложения.

ДИСТАНЦИОННО ПОДСЛУШВАТЕЛНО УСТРОЙСТВО И НЕГОВОТО ИЗПОЛЗВАНЕ

Устройствата за дистанционно подслушване могат много да улеснят работата на детективите или силите за сигурност. Всичко, което трябва да направите, е да намерите подходящо място, да се насочите към подслушваната цел и след това можете да слушате разговора на разстояние стотици метри. Устройствата за дистанционно подслушване ви позволяват да хванете заподозрян на местопрестъплението.

Дистанционното подслушване може да се използва и от любителите на природата, като им позволява да слушат птици или други животни от разстояние. С помощта на подслушвателното устройство можете лесно да проследявате дори такива животни, които човек обикновено не среща.

ПРОДАЖБА НА ПОДСЛУШВАТЕЛНИ УСТРОЙСТВА

Продаваме устройства за подслушване от няколко години, така че ако търсите независимо  какво устройство за подслушване, вие сте на правилния адрес. В допълнение към устройствата за дистанционно подслушване имаме в продажба и други подслушватели.

1 артикул
Параболичен микрофон EXCLUSIVE - включително аксесоари и калъф

Параболичен микрофон EXCLUSIVE - включително аксесоари и калъф

Параболичният микрофон EXCLUSIVE несъмнено е най-добрият, предлаган на пазара за дистанционно подслушване. Системата позволява подслушване на разстоян...

1-2 бр. на склад
безплатна доставка

Продукти

Категории стоки

Филтри

Контакти

+359885463966
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 10 години в индустрията

Скорост на доставка
Качество на комуникацията
Бизнес яснота
93 %
нашите клиенти бяха доволни от покупката на www.secupro.bg
27 оценка