Представяме ви новата продуктова линия Secutron UltraLife за взискателни потребители

04.12.2015

Secutron.cz е производител и доставчик на професионално специално оборудване, фокусирано предимно върху разузнавателните служби, полицейските сили, общинските власти, министерствата, държавните агенции, агенциите за сигурност и частните детективи. 

Първите представители на серията UltraLife включват следните три продукта:

obraz

Secutron UltraLife камера в сензор за дим

Сензорът за дим с камера и вградена батерия е идеален продукт за охрана на коридори, мазета, офиси или складове. 

Благодарение на вградената батерия с голям капацитет и сензор за движение, скритата камера издържа до 54 дни работа! Не е необходимо да прокарвате кабели към сензора, така че инсталирането му е много лесно и бързо. 

Сензорът за дим е оборудван с HD камера с ъгъл на видимост 130°. 

obraz

Secutron UltraLife камера в PIR сензор

PIR сензорът с камера и вградена батерия е идеален продукт за охрана на коридори, мазета, офиси или складове. 

Благодарение на вградената батерия с голям капацитет и сензор за движение, скритата камера издържа до 30 дни работа! Не е необходимо да прокарвате кабели към сензора, така че инсталирането му е много лесно и бързо. 

PIR сензорът е снабден с въртящо се коляно, с което можете лесно да завъртите камерата точно там, където имате нужда.

obraz

Secutron UltraLife WiFi камера в сензор за дим

Сензорът за дим с WiFi IP камера и вградена батерия е идеален продукт за охрана на коридори, мазета, офиси или складове.

Благодарение на вградената батерия с голям капацитет и сензор за движение, скритата камера издържа до 15 дни в експлоатация! Не е необходимо да свързвате кабели към сензора, така че инсталирането му е много лесно и бързо. 

Камерата е оборудвана със супер бърза функция за активиране. Записът се активира още 2 секунди след откриването на движение. Обикновено ще получите мобилно известие по-малко от 45 секунди след нарушение в обекта.

Хареса ли ви тази статия?
Фотокапани, които се предлагат отскоро Фотокапани, които се предлагат отскоро Опитайте чисто новия софтуер за мониторинг на телефони с Android за три дни безплатно! Опитайте чисто новия софтуер за мониторинг на телефони с Android за три дни безплатно!

Дискусия

Темата все още не е коментирана.

Само регистрирани потребители могат да участват в дискусията.