Преносим GPS локатор Teltonika TMT250

Преносим GPS локатор Teltonika TMT250

Малък преносим GPS локатор с връзка GNSS, GSM и Bluetooth и точност на местоположението до 3 метра. Подходящ за проследяване на местоположението на лични и служебни автомобили.    още

Цена за 1 бр вкл. ДДС: 139,00 BGN
Цена за 1 бр без ДДС: 115,83 BGN
Повече от 10 бр. на склад
Време за експедиция: в рамките на 24 часа
Производител: Teltonika Teltonika
Код на продукта: GPS115
Гаранция: 24 месеца

 Над 10 години специалист в областта

 Най-широката гама от шпионски технологии

 Собствена разработка и производство по поръчка
 

Описание

Преносим GPS локатор Teltonika TMT250

Преносимият GPS локатор Teltonika TMT250 е малко и водоустойчиво устройство за проследяване на местоположението, което се побира в джоба ви. То се отличава преди всичко с много малкия си размер и ниско тегло, което го прави подходящо за скрити местоположения. Този мини GPS локатор не само ви позволява да проследявате местоположението си в реално време, но и предоставя множество друга полезна информация. Той е идеалният помощник за следене на хора, животни и вещи.

Благодарение на малкия си размер преносимият GPS локатор Teltonika TMT250 може да бъде поставен навсякъде, например в раница, куфарче или джоб по време на поход. По този начин той е подходящ за проследяване и наблюдение на движението на хора (най-често деца или възрастни хора), имущество като автомобил или велосипед, но може да бъде прикрепен и към нашийник на куче или конска каишка. Може да се използва и при спортове на открито, като пешеходен туризъм или ски бягане, като застраховка в случай на авария. Когато пътуваме със самолет, можем да поставим локатора в куфара и да разберем местоположението му, в случай че багажът бъде изгубен от авиокомпанията по време на претоварване. Той може да се използва и за контрол на служителите, като например движението на служителите по сигурността по време на спортни събития, където може да се създаде скрита зона около предпочитан район и щом лицето напусне зоната, локаторът автоматично изпраща предупреждение.
Важна функция е мониторингът на падане, който в случай на инцидент автоматично се обажда за помощ, когато обикновено няма кой да помогне. Тази функция може да се използва не само за възрастни хора и продължително болни, но и в промишлеността, където служителите могат да извършват работни дейности в изолация от другите работници, без дългосрочен или пряк надзор.

СЪВЕТ:
Локаторът може да бъде придружен от специален калъф с каишка, който е идеален аксесоар за наблюдение на движението на хора под карантина или за наблюдение на хора с ограничена подвижност (например по време на домашен арест).
Разбира се, захранването и SOS бутонът остават достъпни и в този корпус.

GPS локаторът използва няколко типа сигнали за локализиране, като по този начин осигурява по-висока чувствителност. Той използва технологиите GSM, GPRS, GNSS и Bluetooth за получаване и предаване на данни за местоположението. Технологията GNSS позволява да се определи местоположението с висока точност, като се използват сателитни сигнали. GSM и GPRS се използват за прехвърляне на данни между GPS локатора и мобилния телефон.

За да може локаторът да комуникира от разстояние, трябва да бъде поставена nano SIM карта с активни данни
Ако не искате да се занимавате с тази област, поръчайте конфигурацията с локатора, която включва SIM картата. 

Основното управление на GPS локатора се извършва дистанционно чрез SMS команди, като обикновено се изпраща SMS съобщение до локатора (или до телефонния номер на SIM картата, поставена в локатора). Ако желаете по-лесно и по-удобно използване на локатора и всички негови функции, препоръчваме да поръчате нашата база карти Secutrack заедно с локатора. Ако закупите базата карти Secutrack (срещу допълнително заплащане), можете да използвате разширени функции, като например проследяване на текущото местоположение на локатора онлайн директно в картите, включително историята на движението му, или удобно задаване на границите на движение на GEO оградата.

ПРЕПОРЪЧВАМЕ ДА ПОРЪЧАТЕ БАЗАТА КАРТИ В ЕДНА ПОРЪЧКА ЗАЕДНО С ЛОКАТОРА
Ако закупите допълнително базата за карти, трябва да я активирате физически в нашия магазин. Базата карти може да бъде активирана и дистанционно, но в този случай е необходимо вашето съдействие и според нашия опит това допълнително дистанционно активиране на базата за карти отнема време и е технически сложно и за двете страни.

КЛЮЧОВИ ФУНКЦИИ:

  • малки размери
  • захранване от вградена батерия
  • издръжливост до 20 дни (времето намалява с честотата на използване)
  • определя местоположението на локатора за секунди с точност до 3 м
  • SOS бутон за бърза реакция в случай на авария
  • SMS известия за превишена скорост и много други събития
  • възможност за проследяване на движението чрез уеб интерфейс или мобилно приложение (срещу допълнително заплащане)
  • поддържа Micro-SIM

Основната настройка се извършва чрез Software Teltonika Configurator, който предлага широк набор от възможности за конфигуриране. Teltonika Configurator е усъвършенстван инструмент за управление на GPS тракери, в който можете да управлявате няколко вида устройства. Този инструмент също така ви позволява да извършвате актуализации на фърмуера, диагностика на устройството, проверки на състоянието и отстраняване на грешки. Configurator поддържа връзка чрез USB кабел и Bluetooth. Конфигураторът трябва да бъде инсталиран на компютър с операционна система Windows (от Vista до Windows 10).

Функция за SMS събития - позволява изпращане на конфигуриран SMS, когато се задейства дадено събитие. Локаторът се управлява основно чрез SMS команди, но можем да зададем и действие при входящо повикване, при което локаторът веднага ще сподели координатите на текущото положение в SMS, ще деактивира автоматичната геозащита, устройството ще се изключи и т.н.

Функция GEO fence - възможност за задаване на географска зона, която локаторът (превозното средство) не трябва да напуска. Районът може да бъде зададен автоматично или ръчно. Функцията AutoGeofence (Автоматична геозащита) се основава на последната известна позиция след спиране на движението. При ръчно задаване на зоните устройството може да има до 50 конфигурируеми зони на Geofence.

Over Speeding (превишаване на скоростта) - Когато скоростта на превозното средство надвиши конфигурираната максимална скорост, се задейства сценарий и се генерира регистър на събитията.

Алармен бутон (SOS бутон) - проследяващото устройство съдържа голям авариен бутон, който задейства тази функция. По този начин GPS локаторът може да спаси живота ви в случай на злополука, падане или извънредна ситуация, когато с едно натискане се активира гласово повикване или се изпраща съобщение чрез GPRS/SMS.

Man-down detection - използва се за наблюдение на възрастни хора и самостоятелно заети лица. Позволява да се следи вертикалното или хоризонталното положение на потребителя, без да се натиска какъвто и да е бутон, и незабавно да се активира аларма, ако това конфигурирано положение се промени. Функцията ManDown извлича текущите данни от акселерометъра, изчислява ъглите между изместените позиции и изчислява както хоризонталната, така и вертикалната посока на движение (позицията на антената спрямо небето). Сканирането се извършва на всяка секунда.

Movement event / No Movement event (засичане на движение / засичане на неподвижност) - този сценарий генерира запис с висок приоритет (или изпраща SMS), когато GPS устройството започне (или не започне) да се движи след зададено време. Режимът на събитие за движение генерира запис, когато движението започне, докато режимът на събитие без движение генерира запис, когато движението спре.

ПАРАМЕТРИ НА УСТРОЙСТВОТО:

  • Тип локатор: преносим с вградена батерия
  • Технология: GSM/GPRS/GNSS/BLUETOOTH
  • Приемник: 33 канала
  • Чувствителност на проследяване -165 dBM
  • Точност на проследяване: Точност на скоростта: < 0,1 м/сек. (+/- 15 %)
  • Горещ старт < 1 сек. / студен старт < 35 сек.
  • Настройки чрез SMS команди: конфигурация, събития, настройка
  • GSM технология (2G Quad-band 850/900/1800/1900 MHz)
  • Пренос на данни: GPRS макс. 107 kbps (изтегляне) / макс. 85,6 kbps (качване)
  • Консумация на енергия: 1,5 mA (Ultra Deep Sleep), 3,5 mA (Deep Sleep), 4 mA (Online Sleep), 8 mA (GPS Sleep), 44 mA (номинално)
  • Захранване от вградената акумулаторна батерия: 3,7 V / 800 mAh
  • Bluetooth 4.0
  • USB: USB 2.0 4 пина с магнитен контакт
  • 1x RGB LED за визуална индикация на състоянието
  • 128MB вградена памет
  • Сензори: акселерометър и жироскоп
  • Сценарии: Превишаване на скоростта, Man - down, Alarm, Auto Geofence, Ръчна Geofence, Извикване на действие.
  • Режими на заспиване: GPS Sleep, Online Deep Sleep, Deep Sleep, Ultra Deep Sleep
  • Възможност за настройване на оторизирани номера (за получаване на SMS и повиквания) и предварително определени номера (за изпращане на SMS събития и провеждане на повиквания)
  • Степен на защита: IP67
  • Работна температура: от -20 °C до +45 °C
  • Работна влажност: под 85 % без кондензация
  • Размери 44 x 43 x 20 мм (Д x Ш x В)
  • Тегло: 45 гр.

ВГРАДЕНА БАТЕРИЯ

Преносимият GPS локатор Teltonika TMT250 има вградена батерия с капацитет 800 mAh, която е достатъчна за до 20 дни работа (в режим на готовност - сън). Когато се използва активно за проследяване на местоположението, тя е достатъчна за около 18 часа работа. Батерията трябва да се презарежда с включения в комплекта USB кабел с магнитен конектор (включен в опаковката). Цветен светодиод ясно показва необходимостта от презареждане на батерията.

ЛЕСНО ПОЗИЦИОНИРАНЕ 

Можете да разберете текущото местоположение на локатора, като се обадите или изпратите SMS съобщение до локатора (или до телефонния номер на SIM картата, поставена в локатора) и в рамките на няколко десетки секунди ще получите местоположението в SMS съобщение.

РАЗШИРЕНИ ФУНКЦИИ НА GPS ЛОКАТОРА

За да използвате всички функции на локатора, трябва да закупите и базата карти Secutrack. Достъпът до базата карти ви позволява да проследявате движението на вашия GPS локатор в реално време онлайн, както и ясна история на неговите движения. 

СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАКЕТА:

  • Преносим GPS локатор Teltonika TMT250
  • Магнитен USB захранващ кабел
Внимание:
SIM картата не е включена в комплекта.

Параметри

Метод на комуникация GSM / 3G, GPRS, SMS
Живот на батерията 10 - 30 дни
Метод на захранване от батерия (вградена или заложена)
Водоустойчив IP67

Внимание: Абонаментът за сървъра за проследяване на локатора в онлайн базата карти, история на проследяване и други функции не е част от покупката. Без да се получи лиценз за базата карти на Secutrack.net,  е възможно да се използва локаторът само в режим на комуникация чрез SMS, когато локаторът изпраща връзка към картата с текущото си местоположение при поискване.

 

Информация относно инструкциите

Опазваме горите и стандартно не отпечатваме ръководствата. Можете обаче да ги изтеглите в раздела „Прикачени файлове“. 
¿Quiere entregar productos en España? Echa un vistazo Localizador GPS portátil Teltonika TMT250
Vuoi consegnare la merce in Italia? Dai un'occhiata Localizzatore GPS portatile Teltonika TMT250
Doriți să livrați produse în România? Uitați-vă aici Localizator GPS auto portabil Teltonika TMT250
Prenosni lokator GPS Teltonika TMT250
Chcesz dostarczyć towar do Polski? Patrzeć na Przenośny lokalizator GPS Teltonika TMT250
Sie möchten Waren nach Deutschland liefern? Werfen Sie einen Blick auf Tragbares GPS-Ortungsgerät Teltonika TMT250
Chcete zboží doručit do České republiky? Podívejte se na Přenosný GPS lokátor Teltonika TMT250
Sie möchten Waren nach Österreich liefern? Werfen Sie einen Blick auf Tragbares GPS-Ortungsgerät Teltonika TMT250
Szeretne árut szállítani Magyarországra? Nézze meg a Teltonika TMT250 hordozható GPS lokátor

Продукти

Категории стоки

Филтри

Контакти

+359885463966
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 10 години в индустрията

Скорост на доставка
Качество на комуникацията
Бизнес яснота
93 %
нашите клиенти бяха доволни от покупката на www.secupro.bg
27 оценка