GPS локатори за кучета или други животни

GPS локатор за животни обикновено се поставя на каишката. Важен параметър е малкият ми размер и лекото тегло, така че носенето на локатор на вашия домашен любимец по никакъв начин не го притеснява.

GPS локатор може да се използва не само за определяне на текущото местоположение на вашето куче, но и за пълно картографиране на движението му. повече информация

Защо да се снабдим GPS каишка за куче?

Нашийникът за проследяване е добре дошла помощ за всеки стопанин на кучета, който обичат да се отдалечава от дома. GPS нашийникът ви позволява точно да локализирате позицията на куче, котка или друг домашен любимец. Освен следенето на текущото положение е възможно и събирането на данни за пълното движение на животното.

Как да проследя данните на GPS за кучета?

GPS данните могат да бъдат получени по два начина. Първата опция е чрез SMS съобщение, което можете да изпратите GPS локатор за кучето при поискване или автоматично (например при напускане на предварително зададената зона).Druhou variantou je sledování přes webové rozhraní či smartphone aplikaci, kde je možné sledovat pohyb psa v reálném čase, i zpětně zobrazit historii pohybu.

Колко струва GPS локатора за кучета?

За пълноценна работа на GPS за кучета е необходимо да поставите SIM карта с тарифа за мобилни данни в локатора. Напълно достатъчна тарифа за данни може да бъде получена от приблизително 2 лв. / месец. Друг разход е работата на уеб сървър, на който е възможно да се следи онлайн движението и в същото време да се съхранява историята. Работата на уеб сървъра според избраната GPS каишка е 50 - 100 лв. / година.

1 артикул
GPS локатор в нашийник за домашни любимци Secutek SWX-D79

GPS локатор в нашийник за домашни любимци Secutek SWX-D79

GPS локатор в нашийник за домашни любимци с онлайн проследяване, история на движение и страхотна цена. GPS локаторът е водоустойчив, има много ниско т...

Повече от 10 бр. на склад

Продукти

Категории стоки

Филтри

Метод на захранване

Контакти

+359885463966
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 10 години в индустрията

Скорост на доставка
Качество на комуникацията
Бизнес яснота
93 %
нашите клиенти бяха доволни от покупката на www.secupro.bg
27 оценка