Пулсов оксиметър 2в1

Пулсов оксиметър 2в1

Пулсов оксиметър за лесно и точно измерване на три ключови здравни параметъра едновременно. Подходящ за домашна и медицинска употреба.    още

Цена за 1 бр вкл. ДДС: 23,00 BGN
Цена за 1 бр без ДДС: 19,17 BGN
Повече от 10 бр. на склад
Време за експедиция: в рамките на 24 часа
Производител: MXM MXM
Код на продукта: ELE16
Гаранция: 24 месеца

 Над 10 години специалист в областта

 Най-широката гама от шпионски технологии

 Собствена разработка и производство по поръчка
 

/pulsov-oksimetr-2v1-e127117.htm
Описание

Пулсов оксиметър 2в1

Пулсовият оксиметър 2 в 1 е висококачествено и в същото време много точно устройство за едновременно наблюдение на четири важни параметри. 

В допълнение към основната функция, той измерва стойностите на кислородно насищане на SpO2. Устройството има и функция за измерване на сърдечната честота (bpmPR). 

Пулсовият оксиметър 2 в 1 се характеризира с малки размери, ниска консумация на енергия, удобна работа и висока точност на измерване. В неактивен режим автоматично се изключва след няколко секунди. 

Устройството е особено подходящо за пациенти с висок риск, хора със сърдечни заболявания, астма, спортисти и здрави хора, движещи се на голяма надморска височина. 

УПОТРЕБА

В оксиметъра трябва да се поставят 2 батерии AAA. След това просто поставете пръста си върху него и натиснете бутона за захранване. Оксиметърът автоматично започва да показва измерените стойности на дисплея. 

ОБЯСНЕНИЕ НА ТЕРМИНИТЕ 

SpO2 –  използва се за бързо и точно измерване на стойността на насищане на кръвта с кислород (т.е. колко % от хемоглобина е наситен с кислород), което е важен параметър за оценка на дихателната функция. Ако нивото на SpO2 е под нормата, което е приблизително. 90%, поради риск от хипоксемия, е необходим незабавен медицински преглед. 

bmpPR (Pulse Rate) – сърдечната честота, измерена в сърдечни удари в минута, може да показва възможни проблеми с кръвното налягане. Ако пулсът ви в покой е все още над 100 удара в минута (тахикардия) или ако не сте спортист и пулсът ви в покой е под 50-60 удара в минута (брадикардия) и имате други симптоми като припадък, замаяност или задух на дъх, препоръчително е да се консултирате с медицинско състояние с лекар. 

СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАКЕТА:

  • пулсов оксиметър
  • каишка 

2 бр. AAA батерии, необходими за работата наустройството, не са включени в пакета. 

/product-action/increment-product-view-count?productId=127117

Продукти

Категории стоки

Филтри

Контакти

+359887670941
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 5 години в индустрията