Разширяваме предлаганите Wi-Fi шпионски камери

23.05.2018
Разширяваме предлаганите Wi-Fi шпионски камери

Шпионски очила с Wi-Fi камера 

Незабележими очила с елегантен външен вид, включващи зрителен ъгъл от 90°, Full HD видеозапис, поддръжка на micro SD карти до 128 GB и дистанционно управление чрез Wi-Fi мрежа, заедно с мобилно приложение, налично за операционни системи Android и iOS . 

obraz

Скрита Wi-Fi камера в HD 1080P Pro Wi-Fi AC мрежов адаптер 

Стандартен мрежов адаптер, който крие Full HD камера с ъгъл на заснемане от 90° и поддържа micro SD карти до 128 GB. Той също така може да се похвали с откриване на движение с регулируема чувствителност и дистанционно наблюдение чрез Wi-Fi и приложение, достъпно за операционни системи Android и iOS. Пакетът включва и сменяеми редукции за различни видове контакти по целия свят (Европа, Америка, Англия, Австралия).

Дигитална шпионка Wi-Fi Eques VEIU mini за врати

Модерна шпионка за врата със звънец и вградена камера, която заема ъгъл от 120° и благодарение на IR осветлението може да вижда и през нощта. Заедно с вътрешно тяло с 2,8“ LCD  дисплей и поддръжка на microSD карти до 32 GB, то формира чудесна комбинация, която ще допринесе за модернизацията на вашата къща или апартамент. Този дигитална Wi-Fi шпионка има детектор на движение и дистанционно управление чрез Wi-Fi мрежата чрез мобилно приложение, което е достъпно за операционни системи Android и iOS. 

 

И накрая, бихме искали да приветстваме нов член в семейството продукти на Zetta 

Това е Mini HD Bluetooth камерата Zetta Z18, която се характеризира главно с малките си размери и компактен дизайн. Той може да се управлява дистанционно от вашия телефон чрез Bluetooth, с поддръжка на microSD карти до 256GB. Разбира се, има функции, които продуктите на Zetta вече имат в основата, като откриване на движение, звук или вибрации, възможност за непрекъсната работа от мрежата. 

 

Хареса ли ви тази статия?
Ексклузивен представител на мини камери Zetta в Чешката република Ексклузивен представител на мини камери Zetta в Чешката република Ексклузивен дистрибутор на Keelog кийлогъри в Чешката република Ексклузивен дистрибутор на Keelog кийлогъри в Чешката република

Дискусия

Темата все още не е коментирана.

Само регистрирани потребители могат да участват в дискусията.