Рецензии на детски часовници с GPS локатор

03.12.2018 test test Рецензии

Детските часовниците с GPS локатор отдавна са едни от най-търсените стоки в нашия електронен магазин. В момента обаче предлагахме само един модел. Затова решихме да разширим тази гама с нови модели. Можете да прочетете как се справихте с теста в тази статия. 

 

O
O

Външен вид и изработка

По отношение на изработката всички часовници се справят добре. Бялите (GPS часовник за деца GPS51), леко изпъкват. На пръв поглед можете да видите, че те са малко по-добри. Единствени предлагат магнитно зарядно устройство, а слотът за SIM карта е под крит на винт. От тях може да се очаква най-дълъг експлоатационен живот и най-добра цялостна издръжливост. 

Мобилно приложение

Приложението SeTracker работи добре, лесно е за използване и прави точно това, от което се нуждаете. Освен това е стабилно, не пада и не натоварва телефона. Според нашия опит това не винаги е стандарт за подобни приложения. Освен това свързването на часовника с приложението е много лесно - въпрос на няколко стъпки. 

С помощта на приложението можете да наблюдавате текущата позиция и историята на движението. Има и различни настройки - SOS номер, режим на изпращане на местоположение (всяка минута, 10 минути или час), SMS известие и др. Към приложението могат да се свържат множество часовници, по време на нашия тест имахме добавени и трите часовника и беше възможно да превключвайте между тях без никакви проблеми. 

O
O
o
o

Двупосочна комуникация

Двупосочната комуникация работи добре. Можете да се обадите на часовника от произволен номер и тогава се осъществява нормално обаждане. Можете да осъществявате обаждания от часовника не само до зададения SOS номер, но и към други номера от телефонния указател. Могат да се настроят до 10 контакта. 

Възможно е и дистанционно наблюдение чрез мобилното приложение. Изпратете заявка до часовника и ще ви се обади. Когато получите обаждане, чувате какво се случва около часовника. 

 

Издръжливост 

Издръжливостта на часовника ни изненада приятно. Очаквахме издръжливост около 1 ден, но часовникът продължи средно 3 дни - тествахме издръжливостта три пъти. Имахме часовника с нас през целия тест за издръжливост. По този начин те записват обичайното движение из града (за работа, от работа, движение около сградата и едно пътуване на 30 км и обратно). 

 

Заключение 

Всички часовници работят добре, експлоатират се по същия начин и работят с едно и също приложение, с което ще се научите да работите точно както ви е необходимо след известно време на използване. GPS чипът работи добре и точно, проблемът е само в затворена сграда далеч от прозорец. Когато GPS не е прихванат, часовникът може да покаже приблизителното местоположение с помощта на BTS (получено чрез мобилен сигнал). 

Оценка 

  • Бърз и точен GPS
  • Добре функциониращо мобилно приложение
  • Няколко стила и цветове
  • Живот на батерията 
Хареса ли ви тази статия?
Сравнение на домашни аларми Сравнение на домашни аларми

Дискусия

Темата все още не е коментирана.

Само регистрирани потребители могат да участват в дискусията.

Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 5 години в индустрията