Съвети за решаване на проблеми с приложението MobilSpion

Закупили ли сте приложение за подслушване на мобилния телефон MobiSpion и имате проблем с използването му? Ето решения за най-често срещаните проблеми, които може да срещнете. 

 

Едната страна на връзката може да се чува добре, докато другата е лоша или изобщо не се чува

Проблемът е, че всеки тип телефон третира записването на разговори по различен начин. По принцип има 2 основни опции: 

 1. Телефонът позволява запис директно от разговора (тогава и двете страни на разговора ще се чуват добре) 
 2. Телефонът не позволява запис директно от разговора (тогава разговорът обикновено се записва през микрофона на целевия телефон, а участникът, който говори от другата страна, може да бъде трудно чуваем или изобщо не е възможно да го чуе)

Има няколко различни настройки на източника на запис, всяка от които може да работи на различен телефон. 

След инсталацията приложението ще се опита автоматично да избере най-подходящия източник. Ако обаче резултатът не е идеален, възможно е да се опитате да нулирате източника ръчно в настройките. Výběr zdroje nahrávání

На сървъра не се записват всички данни

Проблемът може да бъде причинен от няколко фактора.

Телефонът няма връзка с интернет
Мобилният телефон няма сигнал или услугите за данни са изключени. Когато телефонът няма достъп до интернет, не е възможно да се изпращат данни до сървъра. 
 
Превишен е лимитът за данни за дадения месец
Отсега нататък данните ще се качват само след свързване през WiFi. Като алтернатива можете да увеличите ограничението за данни в настройките на акаунта си. 
 
Приложението е премахнато от телефона ви
В този случай приложението трябва да бъде качено отново на телефона. Приложението се изтрива, например, по време на фабрично нулиране на устройството. 
 
Приложението е блокирано от антивирусна програма
Антивирусните програми или други приложения за оптимизация могат да оценят поведението на приложението за подслушване като рисковано и да го блокират. В този случай е необходимо или да премахнете антивирусната програма, или да разрешите изключение за нашето приложение. 

Не може да се възпроизведе записаният разговор

Възпроизвеждането директно в мрежата е допълнителна функция, която не всички браузъри поддържат. Ако не можете да възпроизведете записа директно в уеб администрацията, кликнете върху бутона "Изтегляне". След изтеглянето пуснете файла на вашия компютър. 

Функции, свързани с проследяване на GPS местоположението

Посочената позиция е неточна 

Приложението показва само данните, които извлича от телефона. Има 3 възможности, които могат да възникнат: 

 • Приложението получава данни от GPS приемника в телефона 
  Тази ситуация може да възникне само когато телефонът има активирана GPS функцията. В този случай полученото местоположение ще бъде много точно.
   
 • Приложението не извлича данни от GPS приемника в телефона 
  Ситуацията възниква особено когато функцията GPS е деактивирана на телефона. В този случай приложението получава поне приблизителна позиция според BTS клетката на мобилния оператор, към който е свързан телефонът. Точността зависи от плътността на BTS клетките около целевия телефон. 
   
 • Приложението не извлича никакви данни от телефона Ситуацията възниква, когато например телефонът е изключен или в режим на полет. В изключителни случаи приложението може да замръзне и да започне да изпраща данни само след рестартиране на телефона. 

Не се показва местоположението

За да се покаже местоположението, трябва да се активира някаква форма на разпознаване на местоназначението на телефона дестинация. Ако и GPS позиционирането, и мрежовото позициониране са деактивирани, на сървъра няма да се изпраща местоположение. 

Разделите в менюто са зачеркнати

Отметките са зачеркнати поради изтичането на лиценза ви. Възможно е да поръчате разширение на лиценза в менюто в раздела "ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛИЦЕНЗ". Или чрез нашата поддръжка на клиенти. 

Мобилният телефон се разрежда бързо

По принцип приложението MobilSpion натоварва много малко батерията на мобилния телефон. Единствените функции, които могат значително да натоварят батерията на телефона, са честите аудиозаписи на околността и GPS проследяването на местоположението. 

Ако не искате записаният MobilSpion да има значителен ефект върху живота на батерията на целевия телефон, препоръчваме ви да ограничите използването на гореспоменатите функции. По-специално, задаване на интервал за проследяване на GPS местоположението на поне 60 минути.

Вторият вариант е да промените настройката за проследяване на местоположението само на „Мрежа“. Получената позиция е само ориентировъчна, но ефектът върху батерията на телефона е минимален. Změna nastavení odposlechu mobilu pro úsporu baterie

Нямам инструкции за употреба

Винаги можете да изтеглите инструкциите за експлоатация директно от конкретния продукт на нашия уебсайт. Ако не можете да проследите ръководството, свържете се с нашата поддръжка на клиенти.

Не можахте да разрешите проблема?

Ако не сте успели да решите проблема, свържете се с нашата поддръжка на клиенти.

Хареса ли ви тази статия?

Дискусия

Темата все още не е коментирана.

Само регистрирани потребители могат да участват в дискусията.

Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 5 години в индустрията