Шпионска техника

Всички продукти, предназначени за скрит аудио или видео запис, наблюдение на движението на автомобили или хора, скрити мини камери, програми за наблюдение на персонални компютри или подслушване на мобилни телефони, се считат за шпионска технология. Шпионската технология може да обслужва не само детективи или тайни агенти, но и обикновени хора. Различни продукти от шпионска технология могат да се използват за гледане на деца и защита на децата, за осигуряване на къщата или офиса. Шпионските техники, като микро слушалка, също могат да улеснят много живота на учениците.

Предлагаме пълна гама от шпионско оборудване 

В нашия магазин www.secupro.bg ще намерите всички продукти, свързани с шпионската техника. За да преминете към избора на конкретни продукти, просто изберете желаната категория от колоната вляво. Ако случайно не намерите това, което търсите, не се колебайте да се свържете с нашата поддръжка на клиенти. 

Основно и професионално шпионско оборудване на www.secupro.bg

В допълнение към стандартното предложение за шпионска технология, нашата гама включва и професионална шпионска технология. Ние избираме най-добрите доставчици от цял ​​свят и следователно професионалната шпионска технология в нашето предложение е един от абсолютните върхове не само на световния пазар. 

В момента имаме доставчици на шпионско оборудване от САЩ, Китай, Тайван, Южна Корея, Индия, Русия и Япония. 

В допълнение към стандартната продажба на шпионско оборудване, ние предлагаме и индивидуални модификации на оборудването според изискванията на клиента. Най-често срещаните изисквания включват маскиране на шпионско оборудване или удължаване на издръжливостта за избрани продукти. 

Шпионска техника и нейното разделение

В следващите параграфи ще опишем накратко отделните раздели на шпионската техника, които ще намерите в нашия електронен магазин. 

Подслушватели

Подслушвателните устройства са може би най-често използваната техника за шпионаж. Подслушвателните устройства се използват за отдалечено подслушване на пространства или хора. Например, ако използвате GSM подслушвател, тогава можете да използвате мобилния си телефон, за да подслушвате на всяко разстояние.

Разделения на подслушвателите: 

  • GSM подслушвател
  • RF подслушвател
  • Дистанционно подслушване
  • Подслушване през стена

В линка ще намерите всички подслушватели от нашата оферта и по-подробна информация за конкретни подслушватели. 

Най-популярни подслушватели

Устройства за проследяване

Проследяващи устройства е шпионска техника, предназначена за дистанционно наблюдение на движението на хора или автомобили. Устройството за наблюдение може да работи активно - и да изпраща местоположението си на сървъра в реално време, или чрез SMS, или пасивно и да го записва само в собственото си хранилище. 

 

Най-популярните проследяващи устройства

Шпионски мини камери

Шпионските мини камери могат да се използват за откриване на крадци, измама на служители, записване на срещи, откриване на неверни партньори и за нормалната сигурност на къщата. Ние предлагаме шпионски мини камери в широк спектър от дизайни. Ако не харесвате нито една шпионска камера от стандартната ни оферта, можем да коригираме избраната шпионска камера според вашите изисквания.

Най-популярните шпионски мини камери

Подслушвателни Устройства

Подслушвателните устройства могат да се използват за откриване на изневяра, крадци и информация като цяло. Например подслушването на GSM има напълно неограничен обхват и ви позволява мониторинг пространството от почти всяка точка на света. Устройството за подслушване не само трябва да служи като шпионска техника, но и например да осигури сигурността на апартамент или офис. 

 

Най-популярни подслушватели

Микро слушалки

Микро слушалката е много специфична шпионска техника, която освен силите за сигурност и телохранителите се използва главно от ученици. Слушалката, известна още като шпионска слушалка или невидима слушалка, е с размер само няколко милиметра и работи напълно безжично. Слушалката се свързва безжично с мобилен телефон или уоки-токи и след това може да се използва за скрита помощ. 

 

Най-популярните продукти за скрита комуникация

LawMate мини камери и записващи устройства

В допълнение към обикновените мини камери, при нас ще намерите и професионалната техника LawMate, която е подходяща и за най-взискателните потребители. LawMate произвежда гама от мини камери за запис, самостоятелни мини камери, записващи устройства и друго шпионско оборудване. 

 

Най-добрите продукти от LawMate

Технника за сигурност

В допълнение към техниката за шпионаж, ние се занимаваме и с технологиите за сигурност. Ще намерите както общи системи за сигурност, така и специални персонализирани решения за сигурност, които произвеждаме под собствената ни марка Secutron. 

 

Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 5 години в индустрията