Часовници с камера

Часовникът с камера е удобен аксесоар за заснемане на скрити записи. В нашето предложение ще намерите богат асортимент от различни часовници с капацитет до 16GB и Full HD резолюция.  повече информация

В какви случаи са полезни?

Историята познава много ситуации, в които скритите камери в ръчни часовници са полезни, особено на пътя например, докато органите за контрол на автомобилния транспорт ни правят проверка. С тези миниатюрни джаджи спокойно можем да запишем пълния разговор и при нужда да ни послужи, като доказателство.

Друг случай за използване на този тип стоки е записа на случващото се в определено помещение, оставяйки устройството някъде на открито с фото-окото към зоната за заснемане. Някои от моделите дори са оборудвани с IR-подсветка за работа в условията на пълна тъмнина.

Подходящи са още за заснемане на конфликтни ситуации на улицата, в заведението, на работното място и къде ли не. Като цяло могат да намерят приложение и в случаи от живота, за които дори и не предполагаме. 

Как работи часовникът със скрита камера?

Шпионски часовник със скрита мини камера изглежда на пръв поглед като обикновен часовник. Вътре обаче има умело скрита камера, която винаги е готова за моментален запис. Часовникът с камера е оборудван със собствена памет до 16GB. Скритата камера в часовника се активира от един от страничните бутони, а с по-добрите модели можете не само да снимате видео, но и да правите снимки и да записвате аудио. Часовникът с камера е едина от най-популярните шпионски джаджи.

Функции за наблюдение на камерата:

  • заснемане на видео
  • фотография
  • аудио запис
  • функции на уеб камера

Колко време може да снима шпионският часовник?

Мини камерата в часовника обикновено издържа 90 - 120 минути запис. Когато обаче часовникът е в режим на готовност или напълно изключен, батерията ще издържи повече от месец. Избрани модели часовници, които поддържат самостоятелен аудио запис, може да издържат повече от 5 часа аудио при пълно зареждане.

Зареждане на часовника

Просто развийте един от бутоните на часовника, който крие входа за специален кабел. От другата страна на кабела има USB коннектор за свързване към компютър или USB зарядно. Батерията на камерата се зарежда за около 90 минути. Батерията на часовника се захранва от отделна часовникова батерия, която издържа 6-12 месеца. 

Начин на употреба

След като заредите часовника с камерата, той веднага е готов за употреба. По подразбиране часовникът е оборудван с два активни бутона, които активират камерата в часовника. Единият бутон обикновено служи като "бутон за действие", а другият за превключване на режим. Първо изберете правилния режим и след това използвайте "бутона за действие", за да започнете да записвате или да правите снимки.

Качество на звук

Качеството, с което часовникът с камерата записва звук, варира от модел до модел. Дори и най-основните часовници на камера обаче лесно могат да записват разговори на разстояние от около 2 метра. По-добрият шпионски часовник с камера ще записва звук дори на разстояние от 5 метра.

6 артикул
Дигитален часовник SML-D6 със скрита камера

Дигитален часовник SML-D6 със скрита камера

Модерен дигитален часовник със скрита Full HD камера и вградена памет 16 GB

Повече от 10 бр. на склад
240,00 BGN 130,00 BGN
-46 %
Гривна SML-D5 с аудио и видео запис

Гривна SML-D5 с аудио и видео запис

Обикновенно изглеждаща, но модерна гривна със спортен вид със скрита Full HD камера и вградена памет от 8 GB

3-5 бр. на склад
195,00 BGN 95,00 BGN
-51 %
Часовник с камера FOX12

Часовник с камера FOX12

Модерен шпионски часовник с елегантен спортен дизайн, скриващ QHD камера с WiFi, откриване на движение и правене на снимки.

Повече от 5 бр. на склад
395,00 BGN 195,00 BGN
-51 %
Часовник с камера FOX10

Часовник с камера FOX10

Модерен шпионски часовник с елегантен спортен дизайн, скриващ QHD камера с WiFi, опции за осветление и правене на снимки.

3-5 бр. на склад
360,00 BGN 199,00 BGN
-45 %
Шпионски часовник с камера ML-S06

Шпионски часовник с камера ML-S06

Шпионски часовник с Full HD мини камера, с IR осветление за нощно виждане, вграден микрофон, функция за откриване на движение и 32 GB вградена памет.

Повече от 10 бр. на склад
175,00 BGN от 53,51 BGN
-69 %
Спортен часовник с Wi-Fi камера Secutek SNV-FOX9C

Спортен часовник с Wi-Fi камера Secutek SNV-FOX9C

Модерен шпионски часовник със спортен дизайн, скриващ HD камера с WiFi, възможност за осветление с 3 нива на интензивност, правене на снимки, размер н...

1-2 бр. на склад
230,00 BGN 120,78 BGN
-47 %

Продукти

Категории стоки

Филтри

Специални характеристики
други опции (1)
Метод на комуникация
Резолюция
Издръжливост на батерията
Начин на употреба
Метод на захранване
Метод за регистрация
Ъгъл на заснемане
От
65°
До
65°
0 0 От До
Производители

Контакти

+359 88 767 0941
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 5 години в индустрията