Скрити камери в химикалка

Широка гама скрити камери в химикалка. Скритата камера в химикалка може да ви помогне в различни ситуации, при които имате нужда от скрити доказателства. По-високите модели химикалки с камера също са оборудвани с автоматична детекция на движение. повече информация

Използване на скрити камери в химикалка

Шпионските химикалки с камери намират своето приложение особено в скрития запис на срещи или срещи с длъжностни лица. Скритата камера в химикалка може да се използва и от ученици, които могат лесно да вземат тестове.

Химикалка с камера и детекция на движение

Шпионската химикалка с детекция на движението е подходяща за разкриване на крадци или нечестни служители. Просто насочете химикалката към избраното място, независимо дали е склад, касов апарат или вашето бюро и тя ще наблюдава всичко. Благодарение на детекцията на движението шпионските камери могат да записват много по-дълго (около 4 пъти), отколкото ако снимаха нон стоп.

Колко време е иждържливоста на записа?

Химикалките може да се записват 70-135 минути, в зависимост от модела, който сте избрали. Когато избирате подходяща химикалка за шпионин, е добре да запомните, че ако химикалката е много тънка, тогава тя ще има по-малка батерия и ще издържи по-малко време за запис. От друга страна, по-дебелата химикалка с камера ще издържи по-дълго.

1 артикул
Химикалка с камера Esonic CAM-03HD

Химикалка с камера Esonic CAM-03HD

Esonic CAM-03HD е най-добрата шпионска химикалка на пазара, поставяща всякакви други химикалки за камери в джоба ви. Химикалката е снабдена с HD резол...

Повече от 5 бр. на склад
За взискателни

Продукти

Категории стоки

Филтри

Специални функции
Метод на комуникация
Резолюция
Работни режими и места
Метод на захранване
Метод на записване

Най-популярни

Контакти

+359885463966
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 10 години в индустрията

Скорост на доставка
Качество на комуникацията
Бизнес яснота
93 %
нашите клиенти бяха доволни от покупката на www.secupro.bg
27 оценка