Микрослушалки за скрита комуникация

Невидима слушалка или микрослушалката е особено подходяща за силите за сигурност, детективите, охранители, но също така и за ученици. Слушалката е с размери само няколко милиметра и е напълно сложена в ушния канал. Безжичната слушалка за скрита комуникация може да бъде сдвоена или с мобилен телефон, или директно с уоки-токи. повече информация

Използване на микрослушалки

Забравете преписването или пищовите а взимайте изпитите с помощта на микрослушалка! Благодарение на микрослушалката, съучастникът от другата страна на телефона може безопасно да ви диктува целия тест, така че вече не трябва да рискувате да си разкриете пищовите.

Микрослушалката за скрита комуникация е голяма само няколко милиметра и ние я предлагаме в няколко варианта, от които можете да изберете точно невидимата слушалка, която ще ви подхожда най-добре. В допълнение към обучението, слушалката може да помогне и при презентации, дебати и други ситуации.

Как работи микрослушалката

Микрослушалката или невидимата слушалка работи по същия начин като класическото хендсфри, но е напълно безжична и има значително по-малки размери, така че се губи напълно в ухото. Невидимата слушалка трябва да бъде допълнена с избрани аксесоари, които осигуряват предаването на звук от мобилен телефон или от уоки-токи.

Неща, за които трябва да внимавате, когато използвате микрослушалката

Когато използвате микрослушалката, е необходимо да обърнете внимание на хигиената на ушите. Тъй като невидимата слушалка е наистина миниатюрна, нейният говорител е сравнително склонен към запушване. Достатъчно е малко мръсотия и чуваемостта на слушалката може да бъде значително нарушена.

Ако чуете звуков сигнал в слушалката, това означава, че батерията е към края на живота си и трябва да бъде сменена. Когато купувате, препоръчваме да закупите няколко резервни батерии за слушалката. 

Как да свържете микрослушалка с телефон

Можете да свържете невидимата слушалка към мобилен телефон с помощта на индукционна верига, която може да бъде свързана към телефона или чрез свързване на кабел към входа за слушалки (в този вариант можете да свържете слушалката към mp3 плейър, например), или в по-удобен вариант, за да свържете слушалката с помощта на индукционна верига за Bluetooth.

Ако не искате да имате индукционен контур около врата си, възможно е да свържете слушалката с помощта на Bluetooth предавател, който може да бъде скрит в часовник, очила или химикалка.

3 артикул
Микрослушалка TE09F

Микрослушалка TE09F

Микрослушалката PROFI е изработен с най-високо качество и е идеалният аксесоар за скрита помощ.

Повече от 10 бр. на склад
препоръчваме
Микрослушалка TE-02N ECONOMY

Микрослушалка TE-02N ECONOMY

Безжичната микрослушалка TE-02N ECONOMY ви позволява да слушате съвети на приятел по телефона, без никой да може да забележи.

Повече от 5 бр. на склад
95,00 BGN 44,07 BGN
-54 %
Микрослушалка Secutek MS12

Микрослушалка Secutek MS12

Най-малката слушалка с най-високо качество в нашата оферта. Цялата слушалка е с телесен цвят и по този начин е най-малко забележима на външен вид в ср...

Повече от 5 бр. на склад

Продукти

Категории стоки

Филтри

Производители

Най-популярни

Контакти

+359885463966
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 10 години в индустрията

Скорост на доставка
Качество на комуникацията
Бизнес яснота
93 %
нашите клиенти бяха доволни от покупката на www.secupro.bg
27 оценка