Соларна система 175Wp/12V

Соларна система 175Wp/12V

Оптимално проектирана соларна система за места без електричество    още

Продажбата приключи Свържете се с продавача
Код на продукта: SO05
Гаранция: 24 месеца

 Над 10 години специалист в областта

 Най-широката гама от шпионски технологии

 Собствена разработка и производство по поръчка
 

Описание

Соларна система 175Wp/12V

ВНИМАНИЕ ТОЗИ ПРОДУКТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗПРАТИ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ!
АКО ИСКАТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ ПРОДУКТА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, ПОРЪЧАЙТЕ ТАЗИ Соларна система 175Wp/12V (без батерия), КОЯТО Е БЕЗ БАТЕРИЯ

Енергията, произведена от соларния панел, се транспортира и съхранява в батерията с помощта на соларен контролер. Впоследствие може да се консумира в 12V уреди или с помощта на преобразувател на напрежение можете да използвате и всякакви 230V уреди (телевизори, осветление, инструменти и т.н.). 

Соларна система от 175 Wp работи със системно напрежение 12V, теглото му е 49,1 кг и съдържа следните компоненти: 

  • 1x Соларен панел Victron Energy 175Wp/12V 
  • 1x PWM соларен контролер 20A серия VS
  • 1x Батерия Banner 130Ah (електролит) може да се замени за всяка друга батерия от нашето предложение
  • 1x Комплект "Z" скоби за закрепване на панела към покрива
  • 1x разединител на предпазител за батерия 32A + 2x предпазител 

Соларният контролер от серията VS, който се грижи за работата на системата без надзор, има ясен интегриран LCD дисплей. Той ще ви предостави информация за напрежението и тока на слънчевия панел, напрежението на батерията и тока на зареждане, както и консумацията на ток за уреди с постоянен ток. Той също така предлага статистическа информация за общото количество произведена и консумирана енергия. Директно в предната част на слънчевия контролер ще намерите и два USB изхода, подходящи за зареждане на мобилни телефони, таблети и др. 

КОЛКО ЕНЕРГИЯ МОЖЕ ДА ПРОИЗВОДЕ ТАЗИ СОЛАРНА СИСТЕМА? 

Средно дневно производство на енергия: 

януари около 175 Wh/ден
март около 437 Wh/ден
март около 648 Wh/ден
юни около 648 Wh/ден
септември около 525 Wh/ден
ноември около 210 Wh/ден

За цялата година системата може да произвежда около 168 kWh

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПРАВИЛНАТА СОЛАРНА СИСТЕМА? 

Умножаваме консумацията на отделни устройства, захранвани от соларната система във ватове, по броя часове на очакваната работа на ден. Резултатът ще бъде общата нужда от Wh (ват часове) на ден. Ако това число е по-ниско от горните стойности, производителността на системата е достатъчна, в противен случай трябва да се избере по-мощна система. За всяка соларна система ще намерите средния брой Wh, който избраната система произвежда средно на ден. Разбира се, необходимо е да се вземе предвид дали соларната система се използва всеки ден, или само през почивните дни или сезонно. Ако не сте сигурни коя соларна система да изберете, свържете се с нас, ще се радваме да ви посъветваме. 

Соларната система не съдържа кабели за свързване на контролера към панела и клеми за свързване към батерията, които са компоненти, необходими за функционалното завършване на системата. Ако се интересувате от тези компоненти, моля, кажете ни тяхната дължина или брой (в бележката за поръчка). Въз основа на дължината на кабела избираме подходящото му сечение. Използвайки достатъчно напречно сечение, ние предотвратяваме възможни ненужни загуби, които възникват поради високи токове в системата. 

Най-важната защита на цялата система е предпазният разединител (включен в опаковката), който предпазва от късо съединение на батерията. 

За най-добра производителност препоръчваме да завъртите соларния панел на юг поради най-големия интензитет на слънчевата светлина, в идеалния случай под ъгъл от 35°.

Когато избирате соларни комплекти (соларен панел + батерии), моля, имайте предвид, че през зимата ефективността на слънчевите панели намалява с до 80%. Издръжливостта на батерията през зимата също е значително намалена. Следователно е необходимо да се вземе предвид това с известна резерва. 

Ако не желаете да закупувате огромна соларна система, можете значително да увеличите нейната използваемост, като добавите GSM превключвател с ниска консумация, с който можете свободно да активирате или деактивирате системата чрез SMS. 

В случай на лошо време, когато батерията не успее да се зареди, можете да оставите камерата (или друг уред) с помощта на SMS да заспи и по този начин да позволите на батерията да се зареди напълно. 

Информация относно инструкциите

Опазваме горите и стандартно не отпечатваме ръководствата. Можете обаче да ги изтеглите в раздела „Прикачени файлове“. 
Chcete zboží doručit do České republiky? Podívejte se na Solární systém 175Wp/12V

Продукти

Категории стоки

Филтри

Контакти

+359885463966
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 10 години в индустрията