Смарт часовници и гривни

04.06.2021 Статии

Все още не сте обмисляли да обезопасите дома си с видеофон? Може би трябва. 

Умните видеофони могат да направят много повече, отколкото да предупреждават за идващ посетител. 

Вижте какво може да направи интелигентният видеофон 

  • Автоматичен запис при засичане на движение - ще имате записана цялата дейност пред вашия имот и ще имате необходимите доказателства в случай на неприятно събитие. 
  • Незабавно уведомяване за подозрителна активност на вашия мобилен телефон - ако вашият интелигентен видеофон открие подозрителна активност, той незабавно ще ви изпрати известие до вашия мобилен телефон. Можете веднага да видите през мобилното приложение какво се случва, преди да влезете във вашия имот. 
  • Нощно виждане - крадците или вандалите нямат късмет дори през нощта. Смартфоните са оборудвани с нощно виждане. 
  • Запазване в клауд или външен рекордер - някои модели също могат да записват записаните записи в облака или външен рекордер. Ако извършителят вярва, че ликвидацията на видеофона също ще унищожи доказателствата, тогава имаме лоши новини за него. Записите ще останат сигурно съхранени на външен записващ апарат, скрит в къщата или в клауда. 
  • Невероятно дълга издръжливост без презареждане - ако нямате електричество на входната врата, не е нужно да се отчайвате. Съвременните видеофони с ниско потребление издържат от собствена батерия и работят повече от половин година. 
  • Незабележимо решение в сравнение с конвенционалните камери - ако искате да заснемете нарушител в действието, интелигентният видеофон е чудесно решение, защото за разлика от система от камери, той не привлича вниманието. 
  • И много други функции като отваряне на ел. ключалки с мобилен телефон или RFID чип. Комуникирайте с посещения в реално време чрез мобилен телефон, дори когато не сте у дома. Широк ъгъл на заснемане или възможност за споделяне с други потребители, например в рамките на семейството. 
Хареса ли ви тази статия?
Страхотни помощници в училище Страхотни помощници в училище Как да се защитим срещу изнудване? Как да се защитим срещу изнудване?

Дискусия

Темата все още не е коментирана.

Само регистрирани потребители могат да участват в дискусията.

Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 5 години в индустрията