Porovnání rozlišení kamer

Сравнение на разделителната способност на камерата

В нашето предложение ще намерите много различни камери, с различни резолюции. Не всеки може да си представи разликата между камерите на практика. Следващото сравнение трябва да улесни избора ви. 

Full HD - 1920x1080px

Full HD - 1920x1080px

Камерите с FULL HD резолюция имат отлично качество на изображението и са особено подходящи, ако трябва да разпознавате регистрационни табели или лица на записите. 

Когато купувате FULL HD видеокамера, имайте предвид, че записът им е много интензивен. 1 час запис отнема 4 до 8 GB стандартно. Въпреки това, в зависимост от използвания метод на компресия, той може да бъде значително по-нисък или по-висок. 

Въпреки че FULL HD резолюцията е сравнително често срещана при IP камерите, тя е по-скоро изключение при CCTV камерите за видеонаблюдение. 

FULL HD камерите също се маркират ​​с 1080p или 1920x1080px. 

Тук можете да видите предложението на шпионски FULL HD мини камери.
 

HD - 1280x720px

HD - 1280x720px

HD камерите все още имат много прилично образ, което е напълно достатъчно за обикновените потребители. Така че, ако искате камера да охранява склада или дома, камера с HD резолюция е абсолютно достатъчна. 

Разгледайте нашите HD мини камери.

vga

VGA - 640x480px

Разделителната способност 640x480px е много разпространена в областта на CCTV камерите за видеонаблюдение и за повечето приложения, състоящи се в сигурността на обекта, са достатъчни. 

Предимството на VGA камерите е много ниското изискване за дисково пространство, което затруднява запазването на записи за дълго време. 

Аналоговите охранителни камери са оборудвани с VGA резолюция, които постепенно заместват AHD камерите с по-висока разделителна способност в нашето предложение. 

 

o

QVGA - 320x176px

В момента няма много камери, които имат толкова ниска резолюция. Това са например 3G камери, които комуникират под формата на видео разговор.

Хареса ли ви тази статия?

Дискусия

Темата все още не е коментирана.

Само регистрирани потребители могат да участват в дискусията.

Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 10 години в индустрията