Страхотни помощници в училище

08.06.2021 Статии
Като цяло септември се чувства като време, което не е от най-популярните и очаквани. Само с изключение на развълнуваните първокласници, за които обаче първият ентусиазъм и визия за нови приключения през следващите месеци и години, прекарани седнали на чина, обикновено ще се разсеят завинаги. От редиците на по-възрастните ученици и студенти също бихме намерили хора, които не се поддават на песимизъм и скептицизъм дори в настоящия момент, във всеки случай може да се каже отговорно, че киселите и отровени лица са значително надхвърлени. Подобно е и за родителите. Дори най-големите бивши или настоящи глупаци признават, че през летните ваканции е трудно да се състезавате с по-строга ежедневна рутина, ставане сутрин, нарастващите изисквания на учителите и всички задължения около училището като цяло. 

Разбира се, училището не трябва да бъде, считано за плашилище както е описано от уводния параграф.Как да направим престоя в училище и извън него по-приятен за малки или големи ученици с някакво страхотно и същевременно полезно техническо нещо? В нашето предложение можете да намерите няколко модела, които ще служат много добре не само като техническа играчка, но и като помощник, благодарение на което можете да улесните обучението си, обикновено например в лекции, диктовка, необходимостта от бързо записване на каквото и да било, И т.н. Разбира се, студентите имат няколко почивни дни в сравнение с по-младите студенти и учениците завинаги, но скоро ще започнат въртележката, където е добре дошла цялата помощ за спестяване на време и работа. Освен това, благодарение на оригиналния спътник, те могат да блестят пред своите колеги или съученици. Така че нека си представим няколко съвета за продукти от офертата на нашия електронен магазин, които освен всичко друго ще бъдат чудесни за техническите помощници в училище, което със сигурност нямаме предвид „помощ“ в смисъл на измама при тестове и т.н. 

Химикалка с диктофон

Диктофонът MQ-92, вграден в хубава, но не особено забележима, химикалка може да се използва за по-големи тайни шпионски събития. Във всеки случай подобно проектиран продукт е подходящ и за бързо улавяне на информация, речи и/или цели лекции или уроци, докато е възможно да се работи със записания запис напълно ефективно и удобно. Това се гарантира главно поради много добрите технически параметри на устройството, което е доминирано от чувствителен микрофон, който улавя повиквания от разстояние до осем метра или дълъг живот на батерията, позволяващ до дванадесет часа непрекъснат запис. 

Моделът е популярен главно поради простотата на своята работа, с която дори децата могат да се справят лесно. Записът се активира с едно движение, докато диктофонът се управлява от плъзгащ се клипс. Тази специална химикалка с диктофон е оборудвана и със системата AGC, т.е. автоматичен контрол на силата на звука, който регулира силата на звука спрямо разстоянието и мощността на обекта, който искаме да запишем. Възпроизвеждането на записа не е сложно, лесно отвиваме писалката, вътре в нея има USB конектор, чрез нея свързваме устройството директно към компютъра, без да е необходим свързващ кабел. 

Часовник с камера и диктофон

Става въпрос за шпионски часовник с камера и диктофон Secutek MK04, принадлежащ към топ моделите в своята категория. Часовникът е оборудван с Full HD камера, като същевременно може да прави снимки и в отлична разделителна способност и следователно документът с текста ще бъде напълно четлив и използваем при последващата работа с него. Устройството ви позволява да превключвате между отделните режими, така че ако в момента трябва да заснемем предимно звук, например по време на лекция, ние просто превключваме на този режим. 

Една от специалните функции на този часовник с камера и диктофон е IR осветлението, което позволява на часовника да вижда и евентуално да записва при трудна видимост или през нощта, което ги прави универсален модел не само за учебна или офис употреба, но и за използване на терен, например, незабележимо придобиване на доказателства. След това придобитите аудио или видео записи се получават на компютъра чрез USB конектора. Часовникът трябва да бъде изключен предварително. Часовникът се зарежда, докато е свързан с компютър.

Микро слушалка за ненатрапчива комуникация

Продукт от малко по-различна категория е този микрофон за тайна комуникация с GSM кутия и професионален микрофон. Моделът Secutek MS18 с топ микрофон от марката Knowles вече е по-скъп продукт, който отговаря на строги изисквания дори за истински шпионски събития. Във всеки случай връзката с училището и помощта по някакъв начин се предлагат и следователно можем да споменем и този професионален продукт тук като идея. 

Във всеки случай, помощта с тази слушалка, за каквато и да е цел, е практически неоткриваема. Цялата слушалка може да бъде скрита в ушния канал, главно поради своите миниатюрни размери, където е напълно незабележима. Благодарение на висококачествения микрофон е възможна и двупосочна комуникация. 

Ако е необходимо да се предаде мобилният телефон като при различни изпити, тайни срещи и т.н.? В този случай изобщо няма значение, тъй като GSM кутията, която е част от продукта, напълно замества функцията на мобилен телефон, така че ще можете напълно да използвате тайната мини слушалка, дори когато мобилният телефон телефонът е изключен или взет. 

В нашия специализиран магазин ще намерите подобни и широка гама от оригинални и интересни продукти, не само за целите на проучването или шпионажа, и непрекъснато се добавят нови. Отделете малко време и ни оставете да ви вдъхновим! 

Ресурси:

https://secutek.cz/spionazni-diktafony/57-propiska-s-diktafonem-mq-92.html

https://secutek.cz/spionazni-mini-kamery/59-spionazni-hodinky-s-kamerou-a-diktafonem-secutek-mk04.html

https://secutek.cz/skryta-komunikace-a-napoveda/143-mikrosluchatko-pro-skrytou-komunikaci-s-gsm-boxem-a-knowles-mikrofonem-secutek-ms18.html 

Хареса ли ви тази статия?
Традиционни срещу камери с ниска мощност Традиционни срещу камери с ниска мощност Смарт часовници и гривни Смарт часовници и гривни

Дискусия

Темата все още не е коментирана.

Само регистрирани потребители могат да участват в дискусията.

Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 5 години в индустрията

Скорост на доставка
Качество на комуникацията
Бизнес яснота
100 %
нашите клиенти бяха доволни от покупката на www.secupro.bg
5 оценка