WiFi Видео звънец Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)

-75 %
WiFi Видео звънец Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)

WIFI комплект от LCD монитор VERIA 8277B-W и входна станция VERIA 831. WiFi комплект за домашен видеофон VERIA се отличава с напълно дигитална комуникация между монитора и входната камера. Сензорният монитор предлага възможност за свързване на допълнителни външни камери.    още

Размер на дисплей 7"
Обща цена: 720,00 BGN
Цена за 1 бр вкл. ДДС: 177,00 BGN
Цена за 1 бр без ДДС: 147,50 BGN
1-2 бр. на склад
Време за експедиция: в рамките на 24 часа
Производител: Veria Veria
Код на продукта: VZ74-WIFI
Гаранция: 24 месеца

 Над 10 години специалист в областта

 Най-широката гама от шпионски технологии

 Собствена разработка и производство по поръчка
 

Описание

WiFi Видео звънец Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)

Какво правите, когато звънецът звънне? Ще прекратите ли започнатата работа? Това обикновено се случва в неподходящ момент. И отивате до вратата, за да разберете кой е дошъл да ви види. Ами ако имате голям апартамент или къща и сте на друг етаж? Втурвате се към вратата, преодолявайки стълби, врати, коридори. Ако е добре дошъл гостът, за когото си струва да направите това състезание с препятствия тогава добре, но ако не? 

Видео звънците Veria са защитен елемент, чието основно предимство е много добрата изработка и надеждна работа. Може да се използва за всяка входна врата или порта. Когато натиснете звънеца, видео предаването към монитора започва незабавно и започва да звъни с предварително зададения тон. С посещението можете да водите двупосочна комуникация, да наблюдавате зоната пред портата или вратата, да управлявате ел. брави на врати и на портите и като бонус също и свързване на още две камери за видеонаблюдение. 

Wi-Fi функцията позволява на монитора да бъде свързан към Wi-Fi мрежа и благодарение на мобилното приложение TUYA предлага възможност за дистанционно наблюдение и комуникация с посетителя или можете да отворите дистанционно електронната брава или порта. 

КЛЮЧОВИ СВОЙСТВА: 

 • WIFI връзка
 • комуникацията е възможна чрез приложението TUYA
 • ясен интерфейс със 7" сензорен LCD екран
 • предаване на дигитален сигнал между монитора и входната камера с по-добро качество на картината и звука
 • 2-проводна връзка без полярност позволява лесно свързване
 • автоматично заснема снимка или видео на посетител, когато звъни
 • възможност за двупосочна комуникация с посетителя или оставяне на гласово съобщение през входната станция
 • модулност - възможност за разширяване на системата с допълнителни монитори или охранителни камери 

ПРЕДИМСТВА НА СИСТЕМАТА VERIA 2-WIRE

Благодарение на съвременните технологии, системата VERIA 2 WIRE позволява само 2-проводна връзка към входна станция или друг монитор. Дигиталния сигнал предлага по-добро предаване на картина и звук и предлага повече възможности за потребителите. 

WI-FI ВРЪЗКА И КОНТРОЛ ЧРЕЗ ПРИЛОЖЕНИЕТО TUYA

Благодарение на вградения Wi-Fi в монитора, този комплект ще ви даде възможност да се свържете с звънящ посетител по всяко време. Това ви позволява да достигнете пълния потенциал на системата за домашен видеофон и да отворите портата или шлюза към посетителя, без да се налага да напускате любимите си занимания или да сте у дома.
Системата просто се добавя към популярното приложение TUYA и оттогава няма да пропуснете нито едно посещение. Това приложение е безплатно и след позвъняването можете директно да общувате с посетителя. Или ще ви позволи да видите какво се случва пред вратата по всяко време. 

LCD МОНИТОРИ VERIA 2-WIRE

Висококачественият цветен LCD панел предлага на потребителя отлично изображение. Мониторът е напълно сензорен и има многоезично меню. Предлага възможност за разширяване с още две камери (AHD, CVBS, TVI, CVI) и има прост повърхностен монтаж. Мониторите имат вградена DVR функция за наблюдение със запис на видео към SD картата. 

ВХОДНА СТАНЦИЯ VERIA

Входната станция, покрита с покривче, има обектив с FULL HD резолюция 1080P. Благодарение на IR осветлението, предлага качествено изображение дори през нощта. Предлага широк ъгъл на видимост, така че никой не минава незабелязан. Входната станция VERIA 831 се захранва от монитора. Позволява ви лесно да управлявате ел. брави и порти.

ДРУГИ ФУНКЦИИ И ХАРАКТЕРИСТИКИ:

 • външен входен модул с резолюция 1080P 
 • осветление с IR диоди за нощно виждане
 • до 256 снимки и 16 видео файла могат да се съхраняват във вградената памет
 • технологията за кодиране и декодиране H.264 осигурява висококачествено видео
 • DVR с детекция на движение и запис с динамична честота на кадрите
 • EPTZ - възможността за увеличаване на изображението
 • функция домофон между мониторите
 • потребителят може да наименува монитора и входната станция
 • възможност за свързване на две CCTV (HD аналогови) камери
 • възможност за управление на електрическата ключалка и движението на портата 

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОСТАВЯНЕ НА ГЛАСОВО СЪОБЩЕНИЕ НА ДРУГИТЕ 

Отивате на обяд и трябва да оставите съобщение за колега. Или искате да направите напомняне за децата сутрин. Можете да оставите банална бележка на монитора, която ще се изгуби сред дузина други и също така не винаги е възможно да се съобщи пълният смисъл на хартия. Оставете съобщение на интеркома, което няма да се изгуби. И зарадвайте любимите си хора, когато тръгнете за работа с пожелание за прекрасен ден.
Не само това, ако посетителят не ви хване у дома, то може просто да остави съобщение. И когато се върнете у дома, не само ще можете да видите, но и да чуете кой ви е посетил. Видеомониторите VERIA вече са и вашите рекордери. 

СЪВМЕСТИМОСТ

Всички продукти на VERIA 2-WIRE са съвместими един с друг. Следователно системата може да бъде разширена по всяко време с друг монитор или входна станция VERIA.

Внимание:
Доставеният захранващ адаптер може да захранва до 3 устройства едновременно. За захранване на повече устройства (макс. 6), използвайте захранването PW03A, което може да бъде свързано към DIN шина и поставено в разпределително табло. Така захранването на цялата система е скрито и никъде не пречи на захранването. 
СЪВЕТ:
За връзката между входната станция и монитора може да се използва 2-жилен кабел с усукана двойка 2 x 0,5 мм (препоръчително) или стандартен CAT5. 

Входната камера VERIA 831 е оборудвана с 2 изходни релейни NO (нормално отворени) контакта. Единият изход управлява електрическото заключване на вратата, а другият се използва за управление на устройства без токов товар, като електрическа порта.
Сглобяването на модула е лесно и бързо благодарение на предоставения свързващ материал. Устройството може да се монтира върху равна повърхност с помощта на метална скоба, която също е включена в пакета. 

ПАРАМЕТРИ НА ВЪНШНОТО LCD ТЯЛО VERIA 831: 

 • 720P/1080P цветна CMOS камера
 • ъгъл на видимост 110° хоризонтално, 50° вертикално
 • 4x IR LED за нощно виждане
 • 2-проводна връзка (макс. 200 метра в зависимост от използвания кабел)
 • алуминиев корпус
 • водоустойчивост със стандарт IP66
 • захранване на монитора (24V DC 0,3 A / <3W)
 • работна температура -25°C ~ +60°C
 • размери 137 x 49 x 20 мм (142 x 56 x 34 мм с покривче) 

Вътрешното LCD тяло Veria 8277B-W предлага на потребителя удобна комбинация от видеофон и проста DVR система за наблюдение с възможност за заснемане на изображения или видео с помощта на такива сложни функции като откриване на движение или поддръжка за свързване на външни камери за видеонаблюдение за наблюдение на заобикалящата среда. Ако потребителят иска да записва от тези външни камери по някаква причина, просто натиснете клавиша за заснемане или клавиша за запис на видео, показан от дясната страна на екрана и изображението незабавно се съхранява във вътрешната памет или на външна карта с памет. Важна функция за потребителите е възможността за управление на електрическата ключалка и движението на портата. Наред с други неща, мониторът има редица допълнителни функции, като оставяне и възпроизвеждане на семейни или корпоративни аудио съобщения, електронен календар, електронен будилник, функции за фото рамка, възможност за възпроизвеждане на музика в MP3 формат и т.н. Мониторът също е оборудван с Wi-Fi модул за отдалечена комуникация с помощта на приложението Tuya. 

ПАРАМЕТРИ НА ВЪТРЕШНОТО LCD ТЯЛО VERIA 8277B-W: 

 • сензорен 7" цветен LCD екран
 • резолюция 800 x 480 пиксела
 • до 256 снимки и 16 видео файла могат да се съхраняват във вградената памет
 • възможност за разширяване на паметта чрез поставяне на SD карта максимум 32 GB (не е включена)
 • възможност за връзка с приложение TUYA (Android и iOS)
 • 2-проводна връзка (макс. 200 метра в зависимост от използвания кабел)
 • възможност за свързване на максимум две камери за видеонаблюдение
 • 24V DC захранване
 • консумация 4W max / 1.5W в режим на готовност
 • работна температура 0°C ~ 40°C
 • размери 270 x 142 x 21 мм 

ПРАВЕНЕ НА СНИМКИ И ВИДЕО

Функцията за автоматичен запис прави снимка или видео (в зависимост от вашите настройки, и двете) всеки път, когато натиснете бутона на звънеца на входната станция. Ако функцията за автоматично записване е изключена, снимка или видео може да се направи и по време на разговор с посещение, като просто натиснете иконата на вашия монитор. Ще бъдете ясно информирани за всички записи на екрана на монитора. Снимките и видеоклиповете могат лесно да бъдат изтрити от менюто. 

ФУНКЦИЯ DVR

Мониторът VERIA 8277B-W ви позволява да записвате събития от камерата на входната станция или от свързани камери за видеонаблюдение. Следователно, ако има събития в района, които трябва да наблюдавате, имате възможност да зададете време, когато тази функция ще се включва автоматично. След това можете да гледате записаните видеоклипове (без аудио само) на монитора си. За да активирате тази функция, в монитора трябва да бъде поставена SD карта (максимум 32 GB). 

ОСТАВЯНЕ И ПУСКАНЕ НА СЪОБЩЕНИЯ 

Тази функция позволява на потребителя да записва, оставя и възпроизвежда десетки вътрешни съобщения. Устройството може да се използва и като телефонен секретар за другите членове на вашето семейство, които ще виждат, наред с други неща, датата и часа, когато е направен записът, броя на ново оставените съобщения или дали съобщението е извлечено. 

ФУНКЦИЯ "ПРЕДАВАНЕ" МЕЖДУ МОНИТОРИТЕ 

Позволява предаване на всички вътрешни монитори в системата без избор на целеви монитор. В режим на вътрешно излъчване гласът на потребителя се предава към високоговорителите на други монитори в системата, но на потребителя не е позволено да чува звуци от страната на другите монитори.

ФУНКЦИЯ "НЕ БЕЗПОКОЙ"

Ако тази функция е активирана, мониторът няма да издава тон на звънене по време на входящо повикване или режим на излъчване, а ще показва само изображение на сигнала на входящия видео канал. 

Ако не сте намерили това, което търсите в нашата продуктова гама на Veria, не се притеснявайте. Като оторизиран дилър на продуктите на Veria, ние сме в състояние да ви предложим всяка шпионка за врата, видео звънец или видеофон от тази марка. 

СЪДЪРЖАНИЕ НА ПАКЕТА:

 • LCD монитор VERIA 8277B-W
 • Входна станция VERIA 831
 • DC 24 V / 1 A захранващ адаптер
 • Малки монтажни материали
 • Бързо ръководство

Параметри

Специални характеристики Видео + аудио, Вграден високоговорител
Нощно виждане IR 840nm (видим)
Метод на комуникация Запис в собствената памет, WiFi за локална връзка, WiFi за интернет връзка, 2 проводника
Резолюция 480 TVL
Метод на захранване От ел. мрежа
Начин на монтаж На мазилката
Опции за отключване Вътрешно тяло
Съвместимост собствен дисплей
Метод за регистрация Собствена памет, Карта памет
Приложение Smart Life / Tuya
Максимален капацитет на картата с памет 32GB
Ъгъл на заснемане 110°
Водоустойчивост IP66
Брой звънци 1
Сензор 1/4" CMOS
Монитор 7" LCD 800x480
Нощно виждане Да
Двупосочна комуникация Да
Отключване на ключалката на вратата Да
Водоустойчивост Да
Информация относно инструкциите

Опазваме горите и стандартно не отпечатваме ръководствата. Можете обаче да ги изтеглите в раздела „Прикачени файлове“. 
Искате доставка на стоки до България? Вижте WiFi Видео звънец Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)
Vuoi consegnare la merce in Italia? Dai un'occhiata WiFi Video Campanello Veria 8277B-W+831 (2 fili)
Doriți să livrați produse în România? Uitați-vă aici Sonerie cu cameră video WiFi Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)
WiFi video zvonec Veria 8277B-W+831 (2-žični)
Sie möchten Waren nach Deutschland liefern? Werfen Sie einen Blick auf WiFi Videoklingel Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)
Chcete zboží doručit do České republiky? Podívejte se na WiFi Videozvonek Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)
Chcete tovar doručiť na Slovensko? Pozrite sa na WiFi Videozvonček Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)
Sie möchten Waren nach Österreich liefern? Werfen Sie einen Blick auf WiFi Videoklingel Veria 8277B-W+831 (2-WIRE)

Продукти

Категории стоки

Филтри

Контакти

+359885463966
Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 10 години в индустрията