Записване на телефонни разговори в Android

Записване на телефонни разговори на телефони с Android

По-старите версии на операционната система Android позволяваха да записвате телефонни разговори без проблеми. С течение на времето и законодателството на ЕС обаче тази функция се потиска и става невъзможна с всяка следваща версия на операционната система. Въпреки това нашето приложение за подслушване Android PREMIUM може да работи и с най-новите версии на операционната система Android. 

Записването на обаждания е уникална функция на приложението за подслушване Android PREMIUM, която ви позволява да записвате от разстояние всяко обаждане, направено към или от целевото устройство. След като разговорът бъде записан, той се качва на защитеното ви онлайн табло, където можете незабавно да го прослушате или да го изтеглите на компютъра си за съхранение.

Nahrávání hovorů na Android

Какво можете да правите с нашата функция за записване на обаждания?

Ако искате да разберете какво наистина казва вашето дете или служител по време на телефонно обаждане, няма по-добър начин от това да разберете това с нашата функция за запис на обаждания. С приложението за подслушване за Android PREMIUM можете да го направите.

  • Записване на всички входящи и изходящи повиквания
  • Записвате само обаждания, които представляват интерес за вас.
  • Изтегляне на записи или слушане директно от контролния панел

Защо е необходимо да записвате телефонни разговори?

Ако някога сте се чудили: "За какво говори непълнолетната ми дъщеря по телефона късно през нощта?", "Дали бизнес мениджърът ми предава ценни търговски тайни на конкуренцията?" или нещо подобно, имате нужда от нашата функция за записване на обаждания.

Ползи за родителите

Ако децата ви са като повечето днешни деца, вероятно имат телефон. Това е добре, но статистиката показва, че децата са по-склонни да предоставят личната си информация на непознати онлайн, включително телефонния си номер. Наистина ли знаете с кого говорят?

С нашето приложение за подслушване на мобилни телефони можете да сте спокойни, защото можете да подслушвате телефонните разговори на детето си по-късно, ако се притеснявате, че то е в опасност. Ще ги предпазите от потенциално вредни непознати или приятели, които могат да им окажат лошо влияние и да ги отклонят от правия път. Със записването на разговорите можете да се уверите, че те вземат разумни решения и действат отговорно, когато не можете да бъдете там.
 

 

Ползи за работодателите

Като работодател сте длъжни да гарантирате, че служителите ви се държат професионално и действат в най-добрия интерес на компанията. Доверяваме се на служителите си, че ще защитават поверителната информация и ще поддържат интелектуалната собственост в рамките на компанията. Въпреки това не е необичайно недоволен служител да изнесе данни или да сподели ценна информация с конкурент.

Подслушването на мобилни телефони ви дава възможност да предотвратите корпоративен шпионаж или да спрете изтичането на данни, преди да е станало твърде късно. С нашето приложение за записване на телефонни разговори можете да поддържате актуален запис на всички телефонни разговори, проведени от мобилните телефони на компанията. Проследявайте кой, кога, колко пъти и какво е казал по време на телефонните разговори.

Ползи за физически лица

И накрая, със записването на разговори можете да следите, записвате и запазвате важни бизнес или лични разговори за по-късна употреба. Не само това, има и различни други сценарии, при които опцията за запис на телефонни разговори ще ви бъде полезна за лична употреба. С тази функция например вече няма да се притеснявате, че ще забравите важна информация от конферентен разговор, или ако сте сключили устно споразумение по телефона, ще имате доказателство, ако другата страна се откаже или твърди обратното.

Защо да изберете Подслушвател за мобилни телефони Android PREMIUM?

Опит от 2006 г. насам

Приложението Подслушване на мобилни телефони Android PREMIUM се разработва и непрекъснато се актуализира от 2006 г. насам и през цялото време е на върха на чешкия и на световния пазар.

Изберете Подслушване на мобилни телефони Android PREMIUM и ще получите иновации, надеждност и качество, които идват от дългогодишния опит в разработването на технологии, използвани от милиони хора по света.

 

Предназначени за изпращане на бързи съобщения

За по-младото поколение SMS-ите и телефонните обаждания са мъртви - всичко е в социалните мрежи и комуникаторите. Подслушващото устройство за Android PREMIUM е проектирано като водещо приложение за незабавни съобщения с функции като улавяне на двете страни на разговора и възможност за показване на етикети.

 

Мониторинг на всички аудио потоци

За разлика от други приложения Android PREMIUM ви позволява да слушате и записвате звук от източници като обикновени телефонни разговори и IM разговори, включително Whatsapp, Viber, Facebook Messenger и др. 

 

Мощно дистанционно управление

Превърнете телефона си в дистанционно управлявана камера и видеорекордер - включете микрофона на телефона и слушайте заобикалящата ви среда.

 

Перфектен преглед с функцията Screenshot

IM (Instant Messengers) се актуализират непрекъснато. Когато това се случи, конкурентите ви се опитват да компенсират загубата и да актуализират софтуера си, а вие губите ценни разговори.

Благодарение на нашата уникална функция за скрийншоти на приложенията няма да забележите актуализация на приложение като WhatsApp, защото все още ще виждате скрийншоти на чатовете.

 

Най-добрата защита на данни

Данните се съхраняват на криптирани места за съхранение в чужбина и никой неоторизиран не може да стигне до тях.

Всички опции за прослушване, запис и мониторинг на телефони с Android

Какво е софтуерът за мониторинг Подслушване PREMIUM за Android?

Подслушвател за мобилни устройства с Android е мощно приложение, което инсталирате на телефона си, за да защитите близките си, бизнеса си и личната си информация.
Представете си, че можете да наблюдавате дистанционно всичко, което се случва в системата Android, от удобното си кресло или в движение с нашето уникално мобилно приложение за наблюдение.
Една мечта току-що се е сбъднала.
След като инсталирате приложението PREMIUM, то безшумно улавя цялата информация, която идва и отива от телефона ви, и ви позволява да преглеждате или слушате тази информация - по всяко време и навсякъде - независимо къде се намирате.
Подслушващото устройство за мобилни телефони с Android ще записва тази информация, докато устройството не бъде изключено.
Следвайте няколко прости стъпки за инсталиране и информацията ще започне да тече.

 

Какво може да прави софтуерът за Подслушване на мобилни телефони PREMIUM за Android?

Мобилното подслушване предлага повече от 150 функции и предоставя информация, която никое друго шпионско приложение за Android не може да предостави - включително проследяване на всички форми на съобщения, като SMS, имейл и популярни приложения за IM чат, като Snapchat, Facebook, Viber и Skype.
Приложението ви позволява да бъдете като муха на стената, като виждате GPS местоположението си, снимките, видеоклиповете и уеб историята - то включва и кийлогър за Android, който ви позволява да знаете какво точно се пише на целевото устройство.
Подслушвателят за мобилни телефони PREMIUM е уникален - той има способността да слуша и записва телефонни разговори на живо, дори за най-новата версия на Android (и ние винаги ще надграждаме до други версии на Android) и телефонни квартали, както и VoIP разговори, проведени чрез Skype, WhatsApp, Viber и много други. Тези функции няма да намерите никъде другаде.

 

Подслушване на телефон PREMIUМ е единственото шпионско приложение за Android, което предлага следните функции:

Прослушване и запис на заобикалящата ви среда в реално време

За да чуете какво се случва в действителност. Включете дистанционно микрофона на телефона си и слушайте и записвайте всичко, което се случва в заобикалящата среда.

 

Слушане на текущи телефонни обаждания

Слушайте и записвайте телефонни разговори на живо в момента на провеждането им за обучение, контрол на качеството или дори за архивиране на собствените ви разговори.

 

Проследяване на местоположението на устройството

Показване и проследяване на GPS позиция. Проследявайте местоположението на телефона и възпроизвеждайте историческите му движения. Можете да експортирате маршрути за използване в други приложения, например Google Maps.

 

Наблюдение на чат приложения

Мониторинг на чатове за Android. Наблюдавайте над 13 популярни приложения за съобщения за Android, включително WhatsApp, Facebook Messenger, Viber, Skype, Hangouts, Tinder и много други.

 

Мониторинг на контактите

Следете контактите и календарите. Прегледайте контактите и записите в календара си за Android и направете пълно резервно копие за бъдеща употреба.

 

Проследяване на дейността в интернет

Проследяване на историята на уебсайтовете и папки. Преглеждайте историята на сърфирането и отметките си в Android, включително URL адресите, датата и часа на посещението, за да получите пълен преглед на историята си на сърфиране.

 

Наблюдение на дейността на приложението

Прегледайте инсталираните приложения и начина, по който ги използвате. Вижте списък с всички инсталирани приложения, датата на инсталиране и други подробности. Преглед на историята на използване, включително стартиране, прекратяване и деинсталиране.

 

Дистанционно заснемане с камера

Снимане на снимки и видеоклипове от разстояние. Активирайте дистанционно камерата на телефона си с Android и направете снимка или видеоклип, които да качите в уеб портал.

 

Преглед на мултимедийни файлове

Записване на избрани медии в портала. Достъп до всички мултимедийни файлове в телефона. Вземете всички изображения, които са направени с телефона ви или които вече са в него. Слушайте всички аудио и гласови бележки.

 

Keylogger за Android

Да видите всичко, което е написано. Нашият кийлогър за Android ви позволява да виждате всичко, което е въведено на клавиатурата. Открийте термини за търсене, бележки и др.

 

Откриване на подозрителна дейност

Създаване на персонализирани сигнали. Задайте предупреждения за повиквания от и към определени номера, за "горещи думи" в SMS чатове или имейли или за пресичане на граници на местоположение.

 

Контрол срещу фалшифициране

Изберете опцията за видимост. Изберете видим или 100% неоткриваем режим. Защитете се от недобросъвестни служители и повишете сигурността на зависимите си лица.

Хареса ли ви тази статия?

Дискусия

Темата все още не е коментирана.

Само регистрирани потребители могат да участват в дискусията.

Широка гама

Над 5000 продукта

​Производство по поръчка

От проектирането до изпълнението

Дискретна доставка

Без данни за електронния магазин

Специалист в областта 

Над 10 години в индустрията